Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gratki. :-)

. Zazwyczaj ctrl plus z wszystko zwracało a dzisiaj d.....
.
bo jeszcze młoda jesteś. Jak będziesz miała tyle lat co ja to dopiero wpadniesz w stres;-).
.
na marcówkach już kilka rozpakowanych.
.W niedziele wieczorem info a rano w poniedziałek sprawa załatwiona:-).Teraz zacznie się przeżywanie we wrześniu
. Cieszę się,że będzie miał kontakt z dziećmi,no i w ogóle ale jakoś tak mi dziwnie
.
.Jak widziałam Mikołaja na miejscu Matiego to myślałam ,że takie maleństwo z obcymi ludźmi pojechał w świat
. Głupie to ale co poradzę,że ja taka kwoka
.
:-)?Wybacz wścibstwo ale jakoś taka ciekawa jestem.Ja obstawiam palenie a inna majówka ciąże
.
. Dzieciaki bawia sie w innym pokoju. Słyszę jak Mikołaj mówi,, chodź piesku,,
. Patrze wchodzą do pokoju w którym siedzę. Tomek idzie na czworakach prowadzony na smyczy od kluczy przez Mikiego
.Powiem,ze ten mały gnojek jest dobrym materiałem do eksperymentów przeprowadzonych na nim przez starszaka. Bardzo mu się podobają te dziwactwa
.Czasami się zastanawiam skąd im się biorą takie pomysły
.
na szczęście wszystko szybko opanowałaś i załatwiłaś co trzeba!!!Wiesz nie naciskam zbytnio na Niki.Od nowego roku zaplanowałam samodzielne spanie w jej pokoiku-poszło bez problemu,następne było oduczanie od pampersa-Niki chodzi bez i ładnie sama mi woła że chce siusiu czy kupke,oduczanie było na spokojnie i pomału także w dzień śpi w pampersie i na noc.Jak już to będzie miała do perfekcji opanowane że zacznie w nocy wołać to wtedy zdejmniemy pampka także na noc.Po całkowitym pozbyciu się pampersów będzie uczenie spania bez smoka itd itd,wszystko robimy spokojnie i stopniowo.Nicol jak się dostanie do przedszkola to zacznie do niego uczęszczać od Września tego roku.Więc myśle że na spokojnie wszystkiego się nauczymy.Jedyne na co naciskam to to żeby sprzątała klocki po sobie po zabawie.Robie to w formie zabawy kto szybciej i więcej schowa
oczywiście pomagam małej i też łapie i coraz ładniej sprząta!Jedynie mnie i ema niepokoi czasem jej zachowanie.Zrobiła się jeszcze bardziej żywa,szybka-jak gdzieś pojedziemy spacer czy zakupy to Nicol zachowuje się tak jakby pierwszy raz wyszła poza mury domu
Zachowuje się jak mały dzikusek.Zawsze była ruchliwa i szybka ale teraz to masakra.Ucieka po csłym centrum handlowym odziwo się nie boi jak już daleko od nas się oddali.Miejmy nadzieje że jej to minie i będzie spokojniejsza.
także pakuj torbe czym prędzej;-)