patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Ankzoc kochana ja również cały czas jestem myślami przy tobie, trzymam mocno kciuki a dzidzia w brzuszku dla odniany ssie kciuk za was.a umnie dziś strasznie kiepsko, a w zasadzie od wczoraj jest mi słabo, mdli mnie i ciągle się pokaładam całe szczescie że jutro mam wizytę u lekarza, to powiem mu to! Ale myślę, ze to moze być w związku z tymi moimi wynikami! Mam nadzieję, że u was lepsze samopoczucia!
Trzymajcie jutro za mnie kciuki mam wizytę to moje połówkowe, a pozatym mam nadzieję, że mój wsytdzioch się pokaże![]()
Nie wiem jak ty ale ja w nocy sie budze i mysle o tym usg stale śni mi sie - a najgorsze im blizej tym bardziej sie nim stresuje kurcze mam nadzieje ze bedzie bardziej pozować ze zmieni tą pozycję na inną Oh panikuje za bardzo.
A co do twojego kiepskiego samopoczucia moze być spowodowane właśnie wynikami ale zobaczysz zaraz ci sie poprawi jak zaczniesz brać zelazo.
jak chodziłam na kasę chorych do ginekologa, to też na tym lipnym sprzęcie nic nie widziałam, a lekarka mi pokazuje: tu ma główkę, tu rączką macha, łapie się za ucho, a ja wpatrzona w te plamy i pytam: gdzie??? nic nie widziałam 

ale za to jaka niespodzianka potem :-) w sumie teraz też nie wiem, czy mi Szymuś niespodzianki nie zrobi i nie okaże się Majeczką, bo to tylko USG ;-)