Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj dziewczyny, płeć nie jest najważniejsza :-) wiem, że to wkurza jak każdy zna, a nasza dzidzia się nie chce ujawnić, ale w maju tak czy siak się pokaże:-) ważne, żeby wyniki były dobre i pomiary ;-)
Oj dziewczyny, płeć nie jest najważniejsza :-) wiem, że to wkurza jak każdy zna, a nasza dzidzia się nie chce ujawnić, ale w maju tak czy siak się pokaże:-) ważne, żeby wyniki były dobre i pomiary ;-)[/q
Ja jestem mimo wszystko ciekawa, a poza tym mam nadzieje ,że dzidzia ułoży sie tak by wszystkie niezbędne pomiary wyszły- bo jak narazie nie miałam zrobionego usg z prawdziwego zdarzenia- gdzieby mi lekarz wszystko wyjasnił.. kazde usg trwało od2-4 min. nawet to niby połówkowe w poniedziałek 2 minuty heh. I tylko co podał mi to ze głowka ma srednicę 5,5cm,a gdzie długosc czy przypuszczalna waga, a nie mówię już o sprawdzeniu czy z miedniczka wszystko oki i innymi waznymi parametrami.
I jestem srasznie wystrachana.
kurcze, mój lekarz mi też żadnych badań nie robi, nie sprawdza serca, nerek, nie robił nawet badania na przezierność, no nic. tylko mierzył główkę, sprawdzał łożysko i patrzał czy serduszko bije... i na moją prośbę płeć;-)ciekawe czy w czwartek sprawdzi coś więcej, ale wątpięJa jestem mimo wszystko ciekawa, a poza tym mam nadzieje ,że dzidzia ułoży sie tak by wszystkie niezbędne pomiary wyszły- bo jak narazie nie miałam zrobionego usg z prawdziwego zdarzenia- gdzieby mi lekarz wszystko wyjasnił.. kazde usg trwało od2-4 min. nawet to niby połówkowe w poniedziałek 2 minuty heh. I tylko co podał mi to ze głowka ma srednicę 5,5cm,a gdzie długosc czy przypuszczalna waga, a nie mówię już o sprawdzeniu czy z miedniczka wszystko oki i innymi waznymi parametrami.
I jestem srasznie wystrachana.

Wiesz i stąd moje niepocieszenie- zeszłą ciąże do końca prywatnie chodziłam i wszystko inaczej wyglądało dosłownie co wizytę słyszałam o prawdopodobnej wadze czy wzroscie widziałam twarzyczkę a badanie minimum trwało 10 minut poza tym za kazdym razem wychodziłam ucieszona od ucha do ucha bo sie dowiedziałam wszystkich istotnych rzeczy. Własnie wczoraj mój mąż powiedział ,żę wykopie choć by spod ziemi pieniążki i bedziemy chodzić też prywatnie - badania bede robić tylko przez tego zwykłego ginekologa by nie narazac sie jeszcze na pniepotrzebne koszty. Pocieszył mnie wczoraj mocno jemu ta sytuacja tez nie pasuje- kochany jest i dziekuje mu za to ze mnie tak mocno wspiera.kurcze, mój lekarz mi też żadnych badań nie robi, nie sprawdza serca, nerek, nie robił nawet badania na przezierność, no nic. tylko mierzył główkę, sprawdzał łożysko i patrzał czy serduszko bije... i na moją prośbę płeć;-)ciekawe czy w czwartek sprawdzi coś więcej, ale wątpię![]()
ja na 19, czyli będziesz pierwsza :-)sheeppy a na ktorą masz to badanie w czwartek - bo ja na 17:30
Cześć dziewczyny. Mam małe pytanko bo ostatnio zauważyłam że mi coraz więcej wypadaja włosy, czy to normalne, czy któraś z was tak ma?
Ale uwaga: zawiera antywitaminę B1 i zbyt długie stosowanie nie wskazane...
i oczywiście trzeba ją uzupełniać na bieżąco.
może więc warto...byle nie za dużo...;-)
) - może będzie w opisie który dostanę za jakieś 3 tygodnie pewnie
Małe położone jest póki co poprzecznie, ale to nie problem, żeby się potem przekręciło (tak usłyszałam).
Mój Mąż stwierdził, że nasz Wstydzioch ma po prostu swoją godność...No po prostu nic się nie dało zobaczyć, mimo że dr długo próbował
Następne podejście mam 2 kwietnia, a potem to już chyba przy porodzie
Ale to nic. Nawet nie macie pojęcia, jak mi ulżyło, że na razie nie widać żadnych możliwych powikłań cukrzycy!:-)