monika1977
Fanka BB :)
Matysia wróciła

!!!!!!!!!!!!
Właśnie kończę pić drugą kawkę i stwierdziłam,że jeszcze zajrzę na majówki.Patrze, Martuś,Sylwia

.
Nie mam teraz czasu ale późnym wieczorkiem zajrzę.Zaraz biorę się za obiad, potem pędzę po Mikołaja do szkoły. Jak wrócimy mam trochę domowej roboty a wieczorem zebranie.Uśpię belzebuby i zasiądę do kompa.
Jeszcze tak na szybko.Doszłam do wniosku,że straciłyśmy najbardziej wierną fankę majówek - MNiki.Zawsze tu była a teraz wcale nie zagląda.Pusto tu bez jej długaśnych postów. Zaniedbałyśmy ją
.

!!!!!!!!!!!!Właśnie kończę pić drugą kawkę i stwierdziłam,że jeszcze zajrzę na majówki.Patrze, Martuś,Sylwia

.Nie mam teraz czasu ale późnym wieczorkiem zajrzę.Zaraz biorę się za obiad, potem pędzę po Mikołaja do szkoły. Jak wrócimy mam trochę domowej roboty a wieczorem zebranie.Uśpię belzebuby i zasiądę do kompa.
Jeszcze tak na szybko.Doszłam do wniosku,że straciłyśmy najbardziej wierną fankę majówek - MNiki.Zawsze tu była a teraz wcale nie zagląda.Pusto tu bez jej długaśnych postów. Zaniedbałyśmy ją
.

kłopot w tym, że doba powinna mi się wydłużyć choć o kilka godzin bo normalnie brakuje dnia żeby pracować :-( U nas wszystko ok, Gucio strasznie za mną tęskni i chyba dlatego, tradycją stały się jego nocne wycieczki do naszego łóżka
zasypia ładnie sam w swoim łóżku jednak rano zawsze budzimy się we troje
- jak tam powrót do zawodu ? Bo wspominałaś, że się przymierzasz ?
nic innego tylko niebieski prezent i koniec
dzisiaj dzwonili z przedszkola, że ma gorączkę:-( ja już czasem mam dość... ale co zrobić faszeruję go czym się da, aby tylko ominąć antybiotyki,puki co mi się udaję