monika1977
Fanka BB :)
Dziewczynki, muszę wyjechać do mamuśki. Wrócę w przyszłym tygodniu to się odezwę.
Kasiu, jak Fifi się ciągle rozkłada to polecam Ci coś takiego • Ulotka Neosine syrop / Inosinum pranobexum - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl.
Ten syrop jest rewelacyjny. Mój lekarz dał go nam w prezencie . Trochę sceptycznie do niego podeszłam ale teraz nie żałuje ,że go podałam.Zaraz poleciałam po receptę na drugą butle i chłopcy dostali po jednym opakowaniu na głowę.Mam teraz spokój z chorobami.Przejrzałam klika for na temat tego specyfiku i znalazłam rożne opinie ale u nas się sprawdził.
Kasiu, jak Fifi się ciągle rozkłada to polecam Ci coś takiego • Ulotka Neosine syrop / Inosinum pranobexum - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl.
Ten syrop jest rewelacyjny. Mój lekarz dał go nam w prezencie . Trochę sceptycznie do niego podeszłam ale teraz nie żałuje ,że go podałam.Zaraz poleciałam po receptę na drugą butle i chłopcy dostali po jednym opakowaniu na głowę.Mam teraz spokój z chorobami.Przejrzałam klika for na temat tego specyfiku i znalazłam rożne opinie ale u nas się sprawdził.
coprawda prowadzam go tylko na 3 h dziennie ale zawsze to coś , ma kontakt z rówieśnikami i zabawy coniemiara .
z gadką gorzej niż lepiej :-( ale zato prawy sierpowy rewelacyjny ;-)
ponad norme.
ostatnio poszło na ucho i musiałam młodą na tydzień z przedszkola zabrać
dziś w nocy przelało się i M ją przebierał, no fajnie na długość pajac ok, ale aby nie było za kolorowo to się nie dopiął
Mamy przeboje z tą małą, ja przy Sance myślałam że 74 w 4 m-cu to wcześnie, ale teraz ten rozmiar poszedł ruch w 2 
może i fajnie bo kasa super ale serce mi pęka, że dużo mniej będę widzieć Gucia :-( praktycznie tylko wieczorami. Pocieszam się myślą, że po prostu skoro mam taką możliwość to grzechem by było nie skorzystać :-