kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Ale się rozpisałyście
Co do przedszkola Moni masz rację to jest dokładnie to samo tylko może w prywatnym więcej zbędnych zajęć dodatkowych.Skoro mam angielski to po co mi Francuski,skoro mam rytmikę to po co mi taniec??
Czytanie bajek i teatrzyki czy zajęcia plastyczno/techniczne w cenie.A ostatnio byli w kręgielni
też w cenie. I ja płacę 300 złotych od 6-16.
Więc moim zdaniem niczym szczególnym te przedszkola się nie różnią
Marycha Witam napisz coś więcej co się u Was działo,Po suwaczku widzę że teraz dziewczynka będzie??
Co do przedszkola Moni masz rację to jest dokładnie to samo tylko może w prywatnym więcej zbędnych zajęć dodatkowych.Skoro mam angielski to po co mi Francuski,skoro mam rytmikę to po co mi taniec??
Czytanie bajek i teatrzyki czy zajęcia plastyczno/techniczne w cenie.A ostatnio byli w kręgielni
też w cenie. I ja płacę 300 złotych od 6-16.Więc moim zdaniem niczym szczególnym te przedszkola się nie różnią
Marycha Witam napisz coś więcej co się u Was działo,Po suwaczku widzę że teraz dziewczynka będzie??
Ostatnia edycja:
lubię tą pracę, nie jest to szczyt moich marzeń, ale ekipa świetna i płaca nie najgorsza
zostaje nam prywatne od 7 do 18.
.Przyszła wiosna i zaczynają nam się co roczne zapalenia gardła.
.Właśnie podałam mu leki bo ma gorączkę i jęczy bo nie może pić. O 15.30 wizyta u lekarza.Podejrzewam,ze bez atybiotyku się nie obejdzie.Potem biegiem po starszaka do szkoły.
i nic mądrego dziś nie napiszę:-(.
.