Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieje, że mdłości ustały.witam
widzę że wymioty na tapecie. ja niestety się z nich nie cieszę bo one są u mnie przyczyną zagrożenia ciąży dostałam dziś od gina czopki przeciw wymiotne i luteinę aby ochronić ciążę. Niestety wymioty moga wywołac poronienie i nie dokońca są objawem tego że ciąza się rozwija prawidłowo wyioty osłabiają organizm i to akurat niekorzystnie działa na ciążę. Wiem że jak u mnie leki nie zadziałają to ide niestety do szpitala.
No to gratuluję udanego ślubu i wielkiej kruszynkiWitam was. Przepraszam , że tak długo się nie odzywałam, ale to zamieszanie z weselem. Więc tak wesele sie udałojestem już szczęśliwą mężatką. Tylko tak sie zaprawiłam na tym weselu:-( A najgorsze że nie można brać tabletek. a sposoby domowe jak narazie nie pomagają:-(
Byłam dziś u gina mój skarbek wg usg ma 7t 1d ma 1 cma serducho wali w rytmie czacza 150 uderzeń na min
![]()
A może gdzieś prywatnie zrobić chociaż usg. Trzymam kciuki, że maleństwo się mocno trzymało.Dziękuję za wsparcie..
wróciłam właśnie ze szpitala chcieli mnie wziąć na oddział bo bez usg nie są w stanie powiedzieć czy poroniłam czy mozna uratować ciąże, podpisalam papier że odmawiam przyjęcia bo nie mam z kim zostawić Nikusia. pielęgniarka mnie dogoniła w drzwiach i powiedziała że jeśli zależy mi na ciąży mam rano przyjść z rzeczami ale nie mogę... nie mam opieki do małego.. nie wiem co zrobić