Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mniej więcej tak to sie przedstawia, wszystko zależy od firmy( to tak jak z ubraniami zawyzona i zanizona numeracja ) dlatego ja zawsze sie kieruje długośćią wkładki.dziewczyny mam do was pytanie jesli sa takie maluskie buciki i wkladke maja np 10 cm- to na jaki wiek dzidziusia, bo ja to nie mam kompletnie rozeznania
Ale moze juz w piatek sie dowiem kto tam w brzuszku u mnie mieszka...No i jak choc jeden blizniak okaze sie dziewczynka to prawdopodobnie tez bedzie Majeczka!!!
To takie kochane imie co mi sie z majem kojarzy, no a maj to taki cudny miesiac...Miesiac naszych szczesc..
No i pochwal sie cos tam podpatrzyla miedzy nozkami dzidzi (mam nadzieje ze tym razem sie uda...)
ja tesciowa mam akurat 10min od domu
co akurat mnie za bardzo nie cieszy wolalabym miec mamcie
no nic jeszcze 3 miesiace i urodze moja Manie i mamcia bedzie

ale wieje
maz od rana musial sprzatac bo mi nie pozwala, jeszcze ma troche do zrobienia, ale bardzo dba o mnie po tych bolach.
Nigdy wiecej mieszkania nad plaza, dzieki Bogu nasze nowe mieszkanko jest wyzej i troszke oddalone od morza nie bedzie tylu szkod!!!
czasami jak sie mala bardzo kreci to mnie lapia, najlepiej od razu sie polozyc i odpoczac a jak bardzo boli skontaktowac sie z lekarzem
) brawo gratuluje coreczki
witaj wsrod mamus ksiezniczek;-)
i ty zawitasz w klubie mamus ksiezniczek
czekam na wiesci