Dziewczyny, jestem już w domku!
Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków, przydało się bo z Maluchem wszystko
w najlepszym porządku!!!!Jestem baaardzo szczęśliwa! :-):-):-)
Nerki, mózg i serduszko są zdrowe więc nie ma powodów do niepokoju! Dzidzia ważdy 395g a długości nie poznałam. Ciąża okazuje się jeszcze młodsza niż myślałam bo teraz termin porodu lekarz określił na 3 czerwca 
No ale mam nadzieje, że bede mogła zostać na forum majowym z Wami bo już się bardzo z wami zżyłam 
No a druga świetna wiadomość to taka, że mój synek prawdopodobnie zamienił się w
córeczkę!!!!;-)

Chyba 3 razy się pytałam lekarza czy to na pewno dziewczynka! Powiedział że na pewno nic nie można powiedzieć ale jest bardzo duże prawdopodobieństwo...

Z gabinetu wyszłam z takimi wypiekami jakbym siedziała w saunie! Nie moge w to uwierzyć bo ja bardzo chciałam mieć pierwszą córkę... no ale tak sie juz nastawiłam na chłopca że jakoś nie moge sobie wyobrazić że to dziewczynka!
Jedyne co jest niepokające to to że łożysko jest bardzo nisko i częściowo nachodzi na ujście macicy...nie można jeszcze mówić o łożysku przodującym bo to podobno można stwierdzić dopiero po 30 tyg... Jeste szansa że do tego czasu łożysko podejdzie jeszcze do góry... Na razie nie martwie się na zapas ale lekarz powiedział żeby raczej uważać na siebie....
Co do badania to myślałam ze bedzie to 3d ale okazało się że na wydruku jest napisane 4d... i to chodziło właśnie o film... No i lekarz okazał się bardzo fajny - bez problemu pozwolił mężowi uczestniczyć w badaniu :-) (przynajmniej pierwszej części bo potem miałam usg sondą ze względu na to łożysko).
Jutro mam wizytę kontrolną u lekarza prowadzącego, wypytam się jeszcze o to łożysko no i o ten wiek dzidzi, który jest ciągle się skraca

Moze jeszcze uda mi sie wstawić na forum zdjęcia z usg - nie są super jakości ale coś tam widać!!!