tsarina
MamaPower!
no to chociaż ta woda mi zostaje... tylko jak ja tam zajde, niby to tylko pół godziny, ale dalej mnie męczą poranne nudności, ostatnio za trzecim razem dotarłam na badanie APTT... eh.. czego sie nie robi dla dziecka
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze badania! Wracam do książek, trza się uczyć... a tak przy okazji, słyszałyście, że jak matka dużo w ciąży się uczy, to dziecko mądrzejsze będzie od tego? Oczywiście, o ile w wyniku innego przesądu nie zetnie włosów i nie skróci dziecku rozumku... ależ mnie dziś głupoty trzymają. Wybaczcie
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze badania! Wracam do książek, trza się uczyć... a tak przy okazji, słyszałyście, że jak matka dużo w ciąży się uczy, to dziecko mądrzejsze będzie od tego? Oczywiście, o ile w wyniku innego przesądu nie zetnie włosów i nie skróci dziecku rozumku... ależ mnie dziś głupoty trzymają. Wybaczcie

ale napisałyście dużo....... nie wiem czy wszystko ogarnę, ale postaram się choć troszki
trzymajcie się cieplutko bo dookoła dużo zarazków
a nam teraz trzeba stać na baczności i pilnować sie ze zdrówkiem......... mnie samą złapały zatoki dość poważnie i gine przypisał mi cała mase lekarstw, w tym antybiotyk, a jak by to nie pomogło będzie wysyłał mnie na zastrzyki.......... tak więc dbaj o siebie pisz o sobie odwiedzaj stronę :-)
świetne mebelki i wózeczek widziałam ze już nabyty...... jak czytałam o Grecji.......
hmmm...... przypomniała mi się moja podróż poślubna (10 dni)........ tego roku tzn. 2008 w wakacje razem z mezem pojechaliśmy motocyklem nad Adriatyk, zwiadzaliśmy Chorwację, i inne kraje po drodze, trafiliśmy tam na wyspe Krk, kilka dni i nocy tam spędziliśmy było cudownie błękitna woda prażące słońce i ta wolność chwili 

zemdliło mnie jak nie wiem ... ale wytrzymałam ...dopiero w domku posssszzło
Więc zlewam to zupełnie i patrzę tylko na termin z OM. :-)