krystyna 30
Majowe mamy'09
hej lilian
Duzo zdrowka dla Was i trzymaj sie !!!tez slyszlam ze juz dzieciaczki moga przezyc porod nawet jakby on byl teraz ....ale mam nadzieje ze dasz rade jeszcze chociaz do 8 miesiaca powodzonka trzymam kciuki wielkie buzka
i glaski dla brzusia
Mam tez pytanie do was dziewcz\yny bo teraz zaczal mi sie 23 tydzien i mozliwe jest wystąpienie tych skurczy \braxtona tylko czy ja jestem wstanie je rozpoznac a jak?w ktorym miejscu i czy nie pomyle ich z ruchami dziecka bo tez sa czasem takie pulsacyjne jak czkawka!!!!
prosze o pomoc!!!!!!!!
Duzo zdrowka dla Was i trzymaj sie !!!tez slyszlam ze juz dzieciaczki moga przezyc porod nawet jakby on byl teraz ....ale mam nadzieje ze dasz rade jeszcze chociaz do 8 miesiaca powodzonka trzymam kciuki wielkie buzka
i glaski dla brzusia
Mam tez pytanie do was dziewcz\yny bo teraz zaczal mi sie 23 tydzien i mozliwe jest wystąpienie tych skurczy \braxtona tylko czy ja jestem wstanie je rozpoznac a jak?w ktorym miejscu i czy nie pomyle ich z ruchami dziecka bo tez sa czasem takie pulsacyjne jak czkawka!!!!
prosze o pomoc!!!!!!!!
, stad te wszystkie moje bole i inne okropne dolegliwosci, uswiadomil mnie ze to ze wyje z bolu po nocach nie jest jednak normalne i mowil ze prawdopodobnie za ok miesiac to juz kroku o wlasnych silach nie bede mogla zrobic
Jest mi po prostu zle....

niech ciebie nie zaraza, bo wiadomo jak to w domu.Da malutkiej leki i będzie lepiej
bywa że człowiek ma dosyć wszystkiego ja mam córcię 6 latek , 1,5 roku temu walczyłam o naszego synka ale się nie udało i w 5 miesiącu z krwotokami trafiłam do szpitala.ludzie próbują pomóc ale to wszystko takie nie sprawiedliwe!!! misza ma rację masz piękne córki i dla nich musisz być silna.ja skierowałam swoją uwagę na starszą córcię i trochę pomogło.chociaż wiem że nie wiele ci te słowa pomogą to wierzę ze uda się wam przejść to co złe i wszystko będzie dobrze
pamiętaj że to nie twoja wina i niczego nie żałuj bo przecież nie zrobiłaś nic złego,to okrutne ale tak po prostu się zdarza
bede 3mac mocno kciuki za Ciebie i twoje malenstwa.