Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chcialam sie przypomniec tutaj jak mowilas (na forum brzuszkowym) ze twoja mama mowila ze bedzie dziewczynka a ona sie raczej nie myli a ja Ci powiedzialam ze taki okraglutki brzuszek jaki masz jest na chlopczyka i popatrz mialam racje

tak jak w przypadku imagination
Rany dobra jestem....
Dobrze ze maly jest dobrze rozwiniety a serduszka nie bagatelizuj, a poza tym lekarz na USG nie zobaczy dobrze serca musi byc do tego specjalne badanie, wiec jak mozesz to idz i sie nie wachaj
U mojej malej z serduszkiem jest bardzo dobrze ale ze u mnie w rodzinie wystepowalo duzo zawalow wlasnie dzisiaj jedziemy do Aten, zapisalismy sie do specjalnej kliniki ktora bada serduszka maluszkow, wiec chce byc pewna ze wszystko jest ok. Jutro o 9 mamy wizyte w klinice. Ile sie na sluchalam od kobiet co urodzily maluszki a nastepnego dnia im je odebrano bo np. u jednego z maluszkow skrzyzowlaly sie aorty:-(wiec mial od razu operacje...wiec najlepiej zrobic takie badanie, nie mowie tylko o Tobie bo lekarz Cie skierowal na takie badanko, ale o wszystkich dziewczynkach jak maja taka mozliwosc:-)
odezwe sie w sobote buziaczki
i pozdrawiam wszystkie mamusie...W przyszłą srodę, to super !!! Nie przemęczaj sie kochanna zanadto przed wyjazdem, zeby cie brzusio nie bolało.Moja Emilcia kopie jak najęta- i nawet mąż wczoraj wieczorem poczuł nareszcie:-) jak broi.Oliverek już śpi słodziaczek.justys- lece 28 stycznia na1,5 tygodnia...nie moge sie doczekac... nie bede za wiele pisala przez ten okres jedynie z doskoku bo nie bedzie zbyt wiele czasu jak to na urlopie...odwiedziny rodzinka itp; ale nadrobie wszystko... chociaz sie postaram...