Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ula, a jednak miałam rację, jesteśmy z tych samych stron - ja też mieszkam na Tarchominie! He he! Może po porodzie na jaliś spacer razem sie wybierzemy??quote]
katarzynak83 - bardzo mi przykro z powodu twojej koleżanki:-(
a jeśli chodzi o spacer to bardzo chętnie!!! może nasze dzieciaczki zaprzyjaźnią się z sobą
od piaskownicy lub od wózka...
ladygab- może powtórz badania? z tymi wynikami moczu to różnie bywa ...trzeba pamiętać, że jak pobiera się mocz to trzeba się porządnie umyć, nie brać pierwszego strumienia i uważać aby nic innego nie skapnęło![]()
ja nie uważałam i pierwsze wyniki moczu wyszły mi dziwacznie (też miałam białko).
Powtórzyłam badania i kolejne wyszły idealnie :-)
ladygab- może powtórz badania? z tymi wynikami moczu to różnie bywa ...trzeba pamiętać, że jak pobiera się mocz to trzeba się porządnie umyć, nie brać pierwszego strumienia i uważać aby nic innego nie skapnęło![]()
ja nie uważałam i pierwsze wyniki moczu wyszły mi dziwacznie (też miałam białko).
Powtórzyłam badania i kolejne wyszły idealnie :-)
a co wogole udzielic sie na jakikolwiek temat jak juz 300 nastepnych przerabiacie
chcialam sie zapytac czy juz przerobilyscie temat lozeczek i jezeli tak to czy ktos sie orientuje gdzie moge go znalezc w przyblizeniu chociaz bo te 577strony to za duzo na moja glowe
zastanawiam sie nad tym "odskokami od standardow" jak to moja mama mowi lozkami kojcami a zwlaszcza "arti de lux". Czy znacie moze jakies opinie na temat takich lozeczek? nic nie moglam znalezc w necie:/