Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio jak u mnie byla pokazalam jej czesc ubranek to nawet metki nie umiala porzadnie przeczytac (pisalo 03 mouth czyli 3 miesiace a ona myslala ze od 0 do 3 miesiecy) i do mnie z pretensjami ze za male ubranka kupowalam bo za tydzien dziecko ich nosic nie bedzie wiec jej przeczytalam metke i powiedzialam jak jest w bledzie. Pozniej zaczela gadac ze najpierw bede rozpinac ubranko pozniej klasc dziecko itp. czyli jak mam ubierac wlasne dziecko i w co
wiec jej powiedzialam to ze jestem mloda nie znaczy ze tego nie wiem i bede ubierac moja ksiezniczke w co chce!!!
wiec wszedzie chce miec swoje 5groszy ale skutecznie ja dystansuje i jej pokazuje ze ja jestem matka, ona miala swoj czas na matkowanie. Nie lubie takich przemadrzalych kobiet jak jest ona i wscipskich
Nie pokazalam jej wszystkich rzeczy malej bo nie chce!!!!zobaczy moze kiedys,....ale sie wygadalam no ale temat tesciowej na mnie dziala jak plachta na byka

A poza tym u mnie zaczyna sie juz robic cieplo w marcu wiec zaczne gorzej puchnac i sie meczyc itp...wystarczy mi to ze mam nerwy z mieszkaniem zebysmy sie wyrobili wejsc przed porodem....Ostatnio mialam sen ze urodzialam moja mala 29 kwietnia
i mialam latwy porod
wiec moze urodze 29 kwietnia, wiecie co zazwyczaj mam prorocze sny
zobaczymy...