Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, ale Ci zazdroszcze! U mnie znowu ponieśli raty!miałam dzisiaj od rana jakiś marny chumorek:-( ale już się polepszył właśnie przyszedł z banku wykres prognoz rat spłaty kredytu i oprocentowanie zmalało jakieś 150 zł w kieszenii:-):-):-)
witamy maggieness![]()

Napisz coś o sobie!

..). W takiej sytuacji i ja nie dotarłam do lekarza :-(.. Pójdziemy w środę (mój mąż nie chce opuszczać żadnej wizyty :-)). Może i Tobie uda się w szybkim terminie dotrzeć do lekarza...
Moj szef chyba ostatnio ma albo kiepski sex albo go wogole nie ma, bo chodzi i zgrzedzi jakby cos go w d...e ugryzlo
. Po kazdym takim dniu jestem jeszcze bardziej zmeczona, niz po wielkim sprzataniu. Ogolnie to musze przyznac, ze znowu mnie jakies spiaczki lapia, zasypiam prawie na stojaco
. Maly dzisiaj spokojniejszy niz zazwyczaj, chyba zjadlam za duzo czosnku
;-)

Nie martwcie sie jutro bedzie lepiej jutro tez jest dzien
U nas dzisiaj swieto wiec caly dzien z mezem w domciu u rodzinki na obiedzie wiec dzien leniwca...Wczoraj byly urodzinki meza brata corki i zona jego dala mi troche ubranek (ich corcia urodzila sie rok temu w lutym)wiec dostalam te letnie
ktore zaprezentowalam juz na forum o zakupach
Teraz juz zadnych ciuszkow nie kupuje raczej mam dosyc sporo
ale w roznych rozmiarach...Juz nie moge sie doczekac kiedy wiejdziemy do nowego mieszkanka i wszystko sobie tam poukladam,teraz 3mam w siatkach
nastepnym razem...Aga co za pechowy dzien
przykro mi z powodu kradziezy ale na szczescie jestescie ubezpieczeni ufff
wiec napewno wam zwroca kaske...U nas tez ostatnio pukradali cement i marmur
na szczescie wszystko ubezbieczone...3maj sie cieplutko i nie martw sie

czemu
teraz mam wizyte 12.02 moze mi da skierowanie na glukoze
az sie wzruszylam...wyobrazam sobie wasza radosc....
.
... chyba jutro sobie zaserwuję, dzisiaj nie będę już ganiała męża po sklepach - niech sobie odpocznie ;-)