reklama

Mamy majowe 2009

o jejciu!!1 straszne.. ja tez jestem z blizniaczek ale 7 miesiecznych.. :-( oby z blizniaczkami wszytsko sie unormowalo.. trzymam ogromne kciuki i napewno sie pomodle:-(

reklama
Foxy-No to super że morfologia sie poprawiła ci :-) o kurcze czekoladowe do ssania -zelazo tak - zapytałaś czy zeby ci sie nie zepsują od niego ??? Bo zelazo wyzera szkliwo i dlatego dzieci niektore w dziecinstwie mają czarne zabki:-)
Leż grzecznie i nie przemęczaj sie kochana :-)

Liliann-jejku pomodle sie za was calym sercem i wierze ze z dziewczynkami wszystko bedzie dobrze, Okruszku dziekuje za wiadomosc :-(

LILIAN JESTEM Z TOBA.
Ogladalam program 2 dni temu o blizniaczkach urodzonych w 25 tygodniu ciazy, byly w szpitalu 4 miesiace i obie przezyly. Mam nadzieje, ze dziewczynki naszej Lily beda zdrowe!!!! Trzymam kciuki za nia i maluszki

reklama
Lilian... bedzie dobrze!!!!!!! Bog tak chcial, ale to moze dla Waszego dobra!!!!
wierze i bede wierzyc ze jeszcze bedziesz sie tu chwalic kochanymi pannicami!!!!
bede sie modlic....

okruszku, dziekuje za informacje, usciskaj ja mocno pozdrow od nas wszystkich!!!!! dodaj otuchy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry