Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o jejciu!!1 straszne.. ja tez jestem z blizniaczek ale 7 miesiecznych.. :-( oby z blizniaczkami wszytsko sie unormowalo.. trzymam ogromne kciuki i napewno sie pomodle:-(
Foxy-No to super że morfologia sie poprawiła ci :-) o kurcze czekoladowe do ssania -zelazo tak - zapytałaś czy zeby ci sie nie zepsują od niego ??? Bo zelazo wyzera szkliwo i dlatego dzieci niektore w dziecinstwie mają czarne zabki:-)
Leż grzecznie i nie przemęczaj sie kochana :-)
LILIAN JESTEM Z TOBA. Ogladalam program 2 dni temu o blizniaczkach urodzonych w 25 tygodniu ciazy, byly w szpitalu 4 miesiace i obie przezyly. Mam nadzieje, ze dziewczynki naszej Lily beda zdrowe!!!! Trzymam kciuki za nia i maluszki
Lilian... bedzie dobrze!!!!!!! Bog tak chcial, ale to moze dla Waszego dobra!!!!
wierze i bede wierzyc ze jeszcze bedziesz sie tu chwalic kochanymi pannicami!!!!
bede sie modlic....
okruszku, dziekuje za informacje, usciskaj ja mocno pozdrow od nas wszystkich!!!!! dodaj otuchy!!!!