Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie chyba po wszystkim. Wczoraj byłam na usg. Jest zle. Pecherzyk rozwinał sie tak jak powinnien na 9 tyg ale zarodek jest bez echa. mialam dzis isc do szpitala ale poprosilam o przesunięcie na jutro. Jest mi cholernie ciezko. To pierwsza ciaza, dlugo sie staralismy, mam juz 33 lata. i wszystko wczoraj prysło. Lekarz mowi ze lepiej teraz niz potem ale to mnie nie pociesza.
Trzymajcie sie dziewczyny.
:-) Jak nic sie podejrzanego nie dzieje i dobrze sie czujesz, to ja bym odczekala
Moja pierwsza wizyta przypada na 28 pazdziernika, na razie czuje sie zdrowa "jak kon"
, wiec dam rade wytrzymac

Będzie dobrze, głowa do góryJa mam jutro wizyte u lekarza i mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze![]()
Bardzo mi przykro ale może warto skosultować to z innym lekarzem i sprawdzić na innym usg. Przytulam mocno.U mnie chyba po wszystkim. Wczoraj byłam na usg. Jest zle. Pecherzyk rozwinał sie tak jak powinnien na 9 tyg ale zarodek jest bez echa. mialam dzis isc do szpitala ale poprosilam o przesunięcie na jutro. Jest mi cholernie ciezko. To pierwsza ciaza, dlugo sie staralismy, mam juz 33 lata. i wszystko wczoraj prysło. Lekarz mowi ze lepiej teraz niz potem ale to mnie nie pociesza.
Nieczytaj tak dużo o złych rzeczach. Twoje maleństwo jest na pewno silne i wytrzyma.jeszcze czytam że ten rodzaj krwiaka który ja mam najbardziej zagraża, jak rośnie obok pęcherzyka to ok, jak rośnie przyklejony to może oddzielić kosmówkę - dzidzia umiera, jak obejmie cały pęcherzyk też, bo dziecko nie może się odżywiać itp.. a mój już jest na połowę pęcherzyka płodowego![]()
ja to chyba zwariuję, jak będzie tak dalej 
Mdłości są okropne, odbierają ochotę na wszystko, z jedzeniem na czele
Ból głowy też nie daje o sobie zapomnieć i zgada też 

Tym bardziej, ze jest ogromne ryzyko bliźniaków u mnie