katarzynak83
Majowe mamy'09
Ja biore duphaston w zasadzie nie wiem dlaczego, niby miałam 1 dzien (w terminie@) bardzo małe plamienie ale nie wiem czy to z tego powodu... do tego lekarka zabroniła mi współżycia "żeby obraz na usg nie był zamazany"Witajcie ponownie
Wróciłam właśnie z urlopu - chyba nie nadrobię tylu stron, które zdążyłyście naprodukować ;-). Fajnie, że nasz wątek się rozwija :-)
Mam pytanie (może już było): kto z Was zażywa Duphaston lub Kaprogest? Jak byłam w poprzedniej ciąży, na porodówce okazało się, że wszystkie dziewczyny go brały (niezależnie czy ciąża była zagrożona czy nie) - zastanawiam się czy nadal ten lek jest taki popularny. Ja go biorę (4 tabletki dziennie) + zastrzyki Kaprogestu (raz na 4 dni) - trochę się boję czy to nie za dużo :-(
Ttrzymajcie się

Teraz zmienilam lekarza bo tamta babka miała chyba nierówno pod sufitem (mam nadzieje
) i nowego (z wrażenia jak powiedział że wszystko jest ok) nie zapytałam sie czy brać cały czas duphaston i czy moge juz wspolzyc... kurcze juz miesiac przerwy
ja myślicie, czy ten duphaston moze szkodzic? A czy któras z Was tez ma zakaz zbliżania do męża?!
powiedzial to bardzo delikatnie i nie w zlym sensie.ale sie przejelam....czy ktoras z Was majoweczki juz cos po sobie widzi??ja brzuch to mam brzuchol nie do wciagniecia i talia zanikla i piersi mi sie powoili nie mieszcza w staniku i wiecej mam o 3kg
Ale co tam ja sie jakoś tym nie przejmuje, a z tego brzuszka się nawet cieszę, że już coś widać