iwona faktycznie niezłe te komódki

jutro jedziemy sprawdzić w jedno takie dość tanie miejsce a jak nie znajdziemy to faktycznie sprawdze na allegro...kurczę tam jest wszystko
ankzoc byłam w Akpolu i szczerze przyznam ,ze niektóre rzeczy taniej jednak na allegro można dostać

do Akpolu jeździmy jak sobie coś upatrzymy w necie a chcemy to zobaczyć i "pomacać"

jednak zauważyłam ze jest tam taniej jeśli chodzi o pieluszki i jedzenie dla maluchów i myślę ze raz na jakiś zcas będziemy wybierać się tam po zaopatrzenie w te właśnie produkty
Marzena kurczę widzę ze to chyba jakaś nasza przypadłośc ,że łapiemy dołki bez powodu

mam nadzieję ze Twój mąż niedługo wróci i zaraz zaczniesz patrzeć na świat inaczej . A po wózek pojedź z kims innym...zabierz mame czy przyjaciólkę

jak macie już wybrany to mąż nie będzie potrzebny a szkoda by było przegapić promocję .
Co dowózka to u mnie się tez rozjasniło bo zadzwoniła babka od której mam kupić wózek...no i bedę go miała w domku już po 1 marca

szczęśliwa jestem bo będzie w moim ukochanym kolorze , a już byłam tak zdesperowana ,że chciałam kupić w innym
marychna doskonele rozumiem co czujesz

ja ostatnio próbowałam potańczyć troszkę a skończyło sie tylko kolka i pełnym dezaprobaty wzrokiem mojego M ... chyba jednak trzeba poczekać