reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Ale mi zrobiłyście ochotę na mizerie, już dzwoniłam do męża i po pracy ma kupić ogórki a dzisiaj miała być sałata:-D

reklama
hehe - marzeniak - sałatę też bym zjadła, taką z rzodkiewką, szczypiorkiem i śmietanką :-D- ale akurat sałaty w lodówce brak...

A jaj slyszalam, ze czasem lekarze nie pozwalaja zakladac majtaskow... Czy to prawda? Nawet mojego meza bratowa mowila cos, ze miala podklady.

Kurcze... co szpital to obyczaj...:dry: przede wszystkim powinnyśmy czuć się komfortowo... a co nam ten komfort przyniesie? ja już się obawiam sytuacji po porodzie... koniec maja - upały - czyszczenie się organizmu - i ból...

Oj tak... Ale z drugiej strony to dobrze, ze nie bedziemy sie w upalach z brzuchami meczyc. Podobno wcale nie jest to takie wygodne latem byc w ciazy zaawansowanej.

Ja też bym bardzo już chciała jakoś myślałam że mi to szybciej zleci zwłaszcza ten luty a tu jeszcze tyle czasu ech... i jeszcze ta zima jakby juz słoneczko wyszło to bym już od razu czuła się lepiej

no dobra - to ja sobie teraz zniknę na jakieś 1,5 godzinki - idę jakiś obiadek sklecić ;-)

Zmęczony mężulek po śnieżnych wyczynach pewnie wróci ok. 20:00 - więc jeszcze tu zajrzę. Póki co przesyłam buziole - papa :-D

O tak! Sloneczko byloby znakiem, ze juz blizej do maluchow :) Hiehie... No niby teraz czasem tez bywa slonce, ale ten snieg!
Cos ta moja Julka dzis malo dokazuje, a ja tyle paczkow juz zjadlam, powinna mniec duzo energii :D

reklama
A mój Dawidek o dziwo dziś taki aktywny kopie tak że cały brzuszek podskakuje ale to pewnie temu że tych pączków było już 6 hihih wiem że dużo ale uwielbiam je :)

Do góry