reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A jaj slyszalam, ze czasem lekarze nie pozwalaja zakladac majtaskow... Czy to prawda? Nawet mojego meza bratowa mowila cos, ze miala podklady.

Kurcze... co szpital to obyczaj...:dry: przede wszystkim powinnyśmy czuć się komfortowo... a co nam ten komfort przyniesie? ja już się obawiam sytuacji po porodzie... koniec maja - upały - czyszczenie się organizmu - i ból...

Ja też bym bardzo już chciała jakoś myślałam że mi to szybciej zleci zwłaszcza ten luty a tu jeszcze tyle czasu ech... i jeszcze ta zima jakby juz słoneczko wyszło to bym już od razu czuła się lepiej

no dobra - to ja sobie teraz zniknę na jakieś 1,5 godzinki - idę jakiś obiadek sklecić ;-)

Zmęczony mężulek po śnieżnych wyczynach pewnie wróci ok. 20:00 - więc jeszcze tu zajrzę. Póki co przesyłam buziole - papa :-D

O tak! Sloneczko byloby znakiem, ze juz blizej do maluchow :) Hiehie... No niby teraz czasem tez bywa slonce, ale ten snieg!
Cos ta moja Julka dzis malo dokazuje, a ja tyle paczkow juz zjadlam, powinna mniec duzo energii :D

reklama
A mój Dawidek o dziwo dziś taki aktywny kopie tak że cały brzuszek podskakuje ale to pewnie temu że tych pączków było już 6 hihih wiem że dużo ale uwielbiam je :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry