slonkoonline
Mama Juleczki
Moja Julcia ogolnie jest grzeczna, dzis rano troche pokopala, a wczoraj jak tata sie przytulil do brzucha
to chyba za to ze taki niedobry jest w tych zakupach!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w zaawansowanej ciazy
Jak dla mnie, to moglaby byc juz wiosna, a najlepiej maj, cobym mogla pozbyc sie juz mojego obszernego bagazu;-) z przodu. Zdecydowanie chcialabym ten zywy bagaz popychac w wozeczku
:-). Ostatnio rozbolal mnie zab, jakos wytrzymalam bez paracetamolu, ale juz zapisalam sie do mojej dentystki, ide w poniedzialek
. Ciekawe, jak ja wytrzymam te tortury
Wstyd sie przyznac, ale ja chodze od pazdziernika z zatkanymi kanalami i z dziura na plombe.... Ostatnio sie zastanawialam, czy jak bede mocno zeby zaciskac przy porodzie, to czy go nie polamie sobiezapisalam sie do mojej dentystki
Bo oczywiscie, jak znam siebie to do dentystki pojde po porodzie.
, wietrzyć krocze - podstawowe hasło a piżamy to specjalnie były krótkie(swoich nie wolno było używać) żeby tyłeczek było widać a raczej majtające sie podkłady.Ale co szpital to pewnie inaczej. W domku już używało sie podpasek superchłonnych i już było wygodniej.
, do tego jakiś gratisek sie dorzuci z racji znajomości forumowych
.Dam wcześniej znać!