Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja przeglądałam sobie wczoraj różne ulotki (teściówka zapakowała mi do walizki , pewnie w celu poszerzenia mej wiedzy ;-)) i znalazłam takie coś dziwnego do karmienia.....
tego używa się jak już dziecko powinno gryźć pokarm (a raczej rozdrabniać swoimi dziąsełkami), zapobiega to odgryzieniu się dużych kawałków pokarmów (np jabłuszka) i przypadkowemu zadławienia się dziecka.
czy któraś to miała, bądź też słyszała? co o tym myślicie?
ja to wam powiem, że nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje ;-)![]()
Baby Safe Feeder - bezpieczny sposób karmienia ! (545592711) - Aukcje internetowe Allegro
ale ja to jestem taka wredna, że zaraz biorę aparat i cykam foteczki i nagrywam filmiki - i na drugi dzień mu to pokazuje 

nie wiem co ci powiedziec bo ja mam malakser wiec bez problemu podrobie wszystko. ale jak dziecko ma jesc przez ta siatke?
U mnie tez kochana coreczka pulpecik tez jestem ciekawa po kim
teraz wazyla w 28tygodniu 1600gram ciekawe ile bedzie miec w marcu, ja ide 11 marca na wizyte a ty???
ale masz racje wszystko okaze sie w maju...
wzial od mamy swojej psa (bo jego rodzice pojechali na slub) i oczywiscie kto sie nim opiekuje
JA, dalam mu jesc wody, bawie sie z nim i poszlam z nim dzisiaj rano na spacer
lubie tego pieska wiec nie ma problemu...ale moj maz sie zobowiazal...ehhhh faceci
teraz tez ma kaca...juz wypilpol wody jak wstal siku

z witaminkami wam dziewczyny nie pomogę, bo tutaj są inne niż w Polsce.
ja jedynie co biorę obecnie to żelazo i takie witaminki dla kobiet w ciąży. ale tutaj to nawet nie słyszałam by były jakieś inne witaminy na inny trymestr![]()
albo nie ma takowych, albo mój lekraz prowadzący o tym nie wie ;-)