ula- ja tez nie moge narzekac na mojego meza, on nie pije alkoholu bo po mni zawsze zle sie czuje ma problemy z żoladkiem, wiec alkohol nie jest najlepszym rozwiazaniem

, mi to nie przeszkadza bo ja sama też nie pije, no jedynie symbolicznie
mmartaonly- ja tez teraz biore feminatal n, ale teraz kupie te lepsze, fakt ze feminatal n starcza na 2 m-c i jest tanszy, no ale nie ma co oszczedzac na wlasnym zdrowku i dzidzi tymbardziej, ze moje wyniki nie naleza do najlepszych
paula- a u nas prawie jak w gorach snieg pada od popludnia i nie widac zeby cos mialo sie zminic! Frajda dla dzieciaczkow

Co do mebelkow ikei, ja wybieram sie do tego sklepu ale gdzies 10 marca, to moge zobaczyc, ale chyba najprosicej byloby napisac do nich meila lub przedzwonic bylabys pewna!
iwona- ale super mialas dzionek, ja nie mam z kim isc na sanki, ale jak jechalismy z mezem to mowilam, ze fajnie by bylo jakbysmy mieli dziecko i poszli z nim na sanki ehhhh, ale w przyszlym roku

Wspolczuje ci kochana, ze tak masz, na pewno jest ci ciezko, ja czasami tez juz lapalam dolka jak koleznki mialy inne zajecia,pracy, dzieci itp a ja caly dzien w domu!
confi- doskonale cie rozumiem,u nas to samo śnieg pada od popludnia maskra!
iwee- trzymam kciuki za badanie

Ja kochana mam bialko w moczu, no ale jak wczesniej wspomnialam mialam tez kamienie na nerkach i krwawienie z tego powody z drog moczowych, ale lekarz nie kazal mi sie martwic, bo powiedzial ze to normlne

, ze co 2 kobieta ma jakies drobne problemy z nerkami, ktore ustepuja po ciazy

Teraz srode ide powtorzyc badania moczu, wiec sie okaze czy mam bialko, a ty ile mialas?? A i lekarz po usg powiedzial, ze dziudzius mi na prawa nerke uciska i mam tam lekki zastoj moczu, kazal mi odciazac prawa nerke, spac na lewym boku i w ciagu dnia przyjmowac taka pozycje na kleczaca z rekama opartymi o podloze!
a ja kochane mamusie musze isc znowu jutro do lekarza, ehh w tej ciazy na chodze sie wiecej niz przez cale swoje zycie, nic mi nie przechodzi te zapalenie krtani, juz zjadlam cale opakowanie antybiotuykow i lekarz powiedzial ze do niedzieli powinno juz byc super, a tu zero poprawy!