Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy to ten sma ból, który ja odczuwam (mnie łapie z prawej strony i jest podobny do kolki, ale silniejszy i promieniuje prawie do pępka), ale mi lekarz mówił, że to ból więzadła i niestety może się pojawiać, ale w żaden spsób nie zagraża.ja też odczuwam tego typu dolegliwości... ale aż się boję czasami zapytać o nie mojej gin - ona wiecznie mi mówi, że przesadzam:-( a te kolki wcale nie są przyjemne....
a co do alkoholu to znam wiele przypadkow ze dziewczyny nie wiedzialy ze sa w ciazy i przez pierwsze 2 miesiace lub nawet 3 zdazalo im sie i piwo wypic i drinka i maja dzieciaczki zdrowe..

nawet nie wyobrażacie sobie jakie to jest uciążliwe - wszędzie latasz z zapasową podpaską (nie lubię tamponów), a jak już człowiek "większy" był to była obawa czy przypadkiem w ciąży nie jesteś
(podejrzewam że ta wcześniejsza nieregularność i potem to że przez bardzo długi okres czasu brałam pigułki było powodem że długo staraliśmy się o dzidzie :-( :-( :-()
plus do tego definitywne pożegnanie koleżanki - pojechała do Australii).... piłam, piłam i się opić nie mogłam
wszystkie się dziwiły - że mam taki "dobry" dzień do picia
dziewczyny dawno zaprawione, już pić nie mogą - a ja ? do domu wróciłam leciutko podchmielona mimo masy drinków które w siebie wlałam
rety julek jak ja nie cierpie poniedziałków

hej dziewczyny wino to brednie!!!!
ja tez tak myslalam ze przeciez lampka wina nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie... moj powiedzial ze nie mozna pic w ciazy i nawet mala dawke dziecko odczuwa... ale wszyscy robia jakchca... ja nie pije nic a nic od samego poczatku i dobrze mi z tym bo jak pomysle ze dla mnie winko czy nmale piwko to nic ale dzidzia jest taka malutka wiec ona z pewnoscia jest pijana... to mnie przeraza... nie bede upijac dziecka...
ale wszyscy maja wlsane zdanie.... moje jest takie...