Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LILIann, u mnie to samo, tyle tylko że Nikuś usiadł mi na brzuchu i kazał robić konika, musiałam go przez kilka minut 'wozić' bo tak prosił![]()
co do uderzeń to fasolki są bezpieczne bo oddzielają je wody płodowe - to przede wszystkim amortyzuje, błony i warstwy brzucha, tak przynajmniej czytałam w poradniku ciażowym;-)
tylko ja z wysiłku zaczęłam plamić trochę, mam nadzieję że u Ciebie ok i nie podrażniło to krwiaka![]()
Juz lepiej bylo mu na nodze zrobic... Ehhh,to sa wlasnie uroki z posiadania szkraba, zrobio dpowiednia minke, popatrzy blagalnym wzrokiem i mamuska wymieka

Sheeppy uwazaj na siebie i nie rob wiecej malemu tego konika na brzuchu ;-)
no tak jakoś wyszłoSheeppy no co tyyy... na brzuchu mu tego konika robilas???!!!!Juz lepiej bylo mu na nodze zrobic... Ehhh,to sa wlasnie uroki z posiadania szkraba, zrobio dpowiednia minke, popatrzy blagalnym wzrokiem i mamuska wymieka
![]()
No mam nadzieje ze moje Groszki nie odczuly tego uderzenia, bo mocne byloSheeppy uwazaj na siebie i nie rob wiecej malemu tego konika na brzuchu ;-)
![]()
leżałam plackiem, mały mi na brzuch wskoczył i zaczął podskakiwać pupą i buzią udawać konika, no musiałam go pobujać;-)
prosze idz do lekarza ja tez mam takie same plamienia... dostalam calkowity zakaz ruszania sie... to moze zaszkodzic malenstwu
postaraj sie odpoczywac wiem ze jest to ciezkie przy dziecku gdyrz sama mam synka ale troszke wolnego czasu zawsze mozna poswiecic na odpoczynek i relaks... wiec glowa do gory i do lozeczka;-);-);-)teraz cały czas krwawię, ale nie na czerwono tylko bordo-brąz, nie wiem czy to dobrze czy źle![]()

:-)