Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najlepiej z tym sobie radzi chłodny okład na głowęKames, trzymaj się! Obyś jak najszybciej doczekała się upragnionego maleństwa!
Dziewczyny, czy Was też męczą migreny? Jak sobie z nimi radzicie? Bo ja już nie mam siły...![]()
czytałam właśnie w poprzedniej ciąży że każda ciężarna przynajmniej raz się wywróci w czasie ciąży, śmiałam się bo nic takiego mi sie nie wydarzyło aż tu nagle w 9 miesiącu bum w kałużęMnie coś dzisiaj dół brzucha pobolewa i jak na razie co do rozmiaru brzuch jest taki jaki jest a nawet mniejszy bo przez te ciągłe wymioty ciągle chudnę, ale bez obaw w 1 ciąży było tak: szedł brzuch potem długo długo nic i ja...
Zimą trzeba będzie uważać jak się szklanka na chodnikach zrobi... bo równowaga wtedy gorsza z takim balastem z przodu...
właśnie dlatego, że zima była
Fizycznie dobrze ale psychicznie fatalnielili213 pisze:Sheeppy, jak się czujesz? Odpoczywasz? Leżysz?
Te okłady muszę wypróbować.

na pierwsze ruchy to zdecydowanie za wcześnie, może to jelita albo coś nieciążowegoCzy wy tez tak macie....
Wczoraj siedzialam sobie w najlepsze i ogladalam tv i nagle poczulam w brzusiu jakby woda sie przelewala...