Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha... Wiem! Wczoraj mowili w Esce i maz sie zalamal. Na jego szczescie moja matka nie wie o tym swiecie. W zasadzie to i na moje szczescie jego mama tez nie wiecześć dziewczynki,
czy wiecie, że dzisiaj jest dzień teściowej
przypominam na wszelki wypadekaby żadna z nas nie zapomniała o tym dniu i nie podpadła...;-)

, trochę zalatana jestem, mam pytanko czy któraś z Was już robiła usg w 30-32 tygodniu? I jeżeli tak to jakie? Bo nie wiem czy 4d warto robić jeszcze raz, bo wyczytałam gdzieś, że dzidzia jest już za duża i nie ma tego efektu, a samo badanie i tak jest robione w 2d. Hmmmm? Jak myślita?Ja sie duzo naczytalam, nasluchalam... Nawet dziewczyny mi doradzaly zrobic do 28tc. Tylko, ze kasa, kasa niestety cisnie. Zdecydowalam sie na usg, tak jak kazal lekarz 31tc. Widzialam na YouTube filmiki z usg dzieciaczkow powyzej 30tc i buzki byly ladne. Calego dziecka nie zobaczymy na raz, ale po kawalku damy radeCzesc dziewczynki :-)dawno mnie tu nie było, trochę zalatana jestem, mam pytanko czy któraś z Was już robiła usg w 30-32 tygodniu? I jeżeli tak to jakie? Bo nie wiem czy 4d warto robić jeszcze raz, bo wyczytałam gdzieś, że dzidzia jest już za duża i nie ma tego efektu, a samo badanie i tak jest robione w 2d. Hmmmm? Jak myślita?
ale mam zabronione przytulanek z mezusiem,, mezus bedzie niepocieszony hehe