reklama

Mamy majowe 2009

reklama
AgA - wiesz co faktycznie droga ta przesyłka:angry: nie zwróciłam uwagi...ale wiem że te leżaczki są bardzo dobre...dlatego chyba się poświęcę..zobaczę jeszcze w jakiej cenie są w sklepach bo może wtedy taniej wyjdzie..nie ma co przepłacać....

Nina27 ten leżaczek jest świetny :)
ja już mam taki, jednak może poszukaj czegos bliżej miejsca zamieszkania bo strasznie zdzieraja za przesyłkę ...
ta tańsza wersja już lepiej wygląda :)

mnie tez przeraza koszt przesylki ale moj brat jest z warszawy i jest mozliwy odbior osobist a te lezaczki sa nprawde stabilne i lepsze od tamtych z cienkim nozkami

czesc dziewczyny!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...

zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!

i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!

Hej kobitki - wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:-D

Nina27 aporo lezaczkow z fisher price ja tez chce taki lezaczek a dokladnie ten (Leżaczek Bujaczek 2w1 Link-a-Doos Fisher Price H4789) zastanawiala sie nad hustawka - lezaczkiem tez z fisher price (Leżaczek-bujaczek Fisher Price) ale sa tylko do 9kg:baffled:wiec kicha, zwykle lezaczki sa do 18kg jak sama napisalas:-DBardzo polecam lezaczki z fisher ja widzialam ten co chce w sklepie (u nas to koszt kolo 40€) i go troche potestowalam tzw. crash test (zawsze taki robie na wszelkich zabawkach itp)...i jest super:-Dja bede kupowala pod koniec marca jak sie przeniesiemy do nowego mieszkanka:tak:

Akunia kochana 3maj sie cieplutko, wiem ze Ci ciezko i zle i bola raczki od poklocia ale pomysl ze to dla twojego syneczka...napewno wszystko bedzie dobrze i dotrzymasz do 36tygodnia:-D

Załączniki

• e7807de66d15d313b9ee1a2173408638500x500.jpg
    e7807de66d15d313b9ee1a2173408638500x500.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
a ja kupiłam leżaczek taki jak na zdjęciu :tak: w sumie wahałam się między tym poprzednim co pokazywałyście.. (z grubszymi płozami).
w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)

tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania :baffled:

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 42

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry