reklama

Mamy majowe 2009

reklama
akunia- trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo:tak: Skracająca się szyjka to jeszcze nie koniec świata choć sama wiem, że bardzo to dołuje:-(
ja poczytałam sobie troszkę forum dla mamuś biorących fenoterol (lek na skurcze i krótką szyjkę) bardzo mnie podbudowały te posty. Poniżej przesyłam link poczytaj sobie :tak:może też Ci poprawi nastrój

Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Fenoterol w ciąży
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9641
slonkoonline- jeśli masz tendencje do zapominania na wizycie pytan do gina to ja polecam karteczkę z pytaniami... Ja zawsze sobie taką szykuję aby o niczym nie zapomnieć :tak: . Lekarz już się do tego przyzwyczaił i nawet nieźle się śmialiśmy jak raz zamiast karteczki z pytaniami wziełam karteczkę z listą zakupów:sorry2:
Ja jutro mam wizytę i już zaczynam szykować sto pytań do....

Nina27- ja to się nawet juz nie przyznaję ile czekolady i innych świństw zjadam ...Zupelnie niewiem jak ja przeżyję okres karmienia:sorry2: ... wtedy to naprawdę trzeba się kontrolować z tymi łakociami...

mój mały filipek też jest niezłym wierciuchem... jak czasami zaczyna wywijać to aż tata nie może uwierzyć co on tam wyprawia;-)

patusia- a u nas dzis taka sliczna pogoda ehhh, ja ide oddac nasze pity do urzedu, pozniej spacerkiem do tesciow na obiadek, poczekam na meza i jedziemy odebrac nasze lozeczko, bo jest juz do odebrania! Jestem ciekawa...... pewnie odezwe sie wieczorkiem

ankzoc warto , warto :) nawet mój M powiedział ,ze nie jest to typowa polska chała jak zawsze ...
podobało nam sie :)

no o oczywiście trzymam kciuki za pomyślne badanie Twojego gardziołka...daj znać jak było :)

Akunia - kochana ty się nawet nie musisz prosić byśmy trzymały kciuki za ciebie :tak: każda z nas to robi bez chwili wahania :tak: myślimy ciepło o waszej dwójeczce!
Trzymaj się dziewczyno nasza!!

ankzoc - no mam nadzieję że tą razą twoje gardziołko będzie wyleczone :tak: i będziesz mogła mówić swym boskim głosikiem do swego bobo :-)

ja wizyte mam w przyszłą sobotę, ciężko będzie wstać na nią bo ja po wieczornej zmianie a wizyta rano :baffled:.
słonko również polecam pisać sobie pytania na kartce, bardzo to pomaga, zwłaszcza jak się wcześniej czymś zdenerwujesz to od razu wszystko nam z głowy umyka :no:

u nas dziś wyglada nieśmiało słoneczko zza chmur :)
czuć wiosnę w powietrzu...oby juz nie spadł śnieg....

Dziewczyny mam dla Was spóźnione życzenia na Dzień Kobiet:-D:-D:-D
z reszta same zobaczcie :-D

x5wpox.jpg

jeszcze raz wszystkiego naj hihihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry