Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To skąd jesteś kochana? Bo słabiutku tu z Śląskiem...zresztą widzę że z Marzena80 jesteśmy z tych samych okolic ..więc u nas pogoda pewnie będzie podobna

musisz albo na taki specjalny ryneczek jechać, albo do warzywniaka z warzywami z całej europy...
...tylko nastawiałam się na usg a lekarz powiedział, że nie ma potrzeby i zrobi mi dopiero w 36 tyg. Nie upierałam się, bo i tak na początku ciąży miałam robione co wizytę (z powodu zagrożenia) ale już tak się stęskniłam za moim Filipkiem ... echhh widziałam go ostatnio w styczniu:-(
Ja na swoje muszę czekać do końca marca

jutro powtórzę badania prywatnie ...żeby się nie stresować... już raz tak miałam ale okazało się, że coś mi skapneło... mam nadzieję że tym razem będzie podobnie. 

natomiast co lekarz mówił o zwapnieniu na łożysku? Czym to jest spowodowane? Próbowałam w necie wyszukać i generalnie dowiedziałam się tylko tyle, że nie ma się czym martwić.. Ale co to takiego jest
i co kram to taniej:-)
I wynik był już OK
?
ale ja tam wolę dmuchać na zimne