reklama

Mamy majowe 2009

witam słoneczka byłam dzis na zakupkach i kupiłam w końcu wyprawke dla maluszka troszke kaski poszło ale za to jaka frajda jestem bardzo zadowolona
odbiłam sobie noc bo tak mi dało w kość kręgosłup mi wysiada już chyba Pozdrawiam mamusie

reklama
kokoszka- ja tez zazdroszcze wam pogody....

madzia- no to swietnie sie bawilas z pewnoscia na zakupach.....

kurka-wiolka - witaj kochana na forum... pisz co u ciebie... super ze nas jest wiecej...

Witaj Kurka Wiolka :-) miło mi, że kolejna Majóweczka zapisała się do naszego grona :-D mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas.
Napisz nam coś więcej o sobie :happy:

kokoszko - gdybym ja miała 18 stopni na zewnątrz to pewnie nikt by mnie w domku nie zatrzymał, hihi:-D chociaż już coraz silniej odczuwam syndrom wicia gniazda.

Co do tych schiz - mam podobne (tymbardziej, że ja jestem wcześniakiem...). Wczoraj dużo się nachodziłam w związku z moją pracą magisterską (ale była to dość przyjemna wycieczka - bo wzdłuż brzegów rzeki). A dzisiaj biegałam za jednym z moich kociaków bo uciekł mi jak wychodziliśmy od weterynarza (biedny szoku doznał po serii zastrzyków).. A u mnie każdy większy wysiłek kończy się bólami i leżeniem - więc też się boję, że coś mogłąbym przyspieszyć:baffled:

Kupiłam wanienke szczoteczke do włosków termometr termometr do wanienki ręcznik z kapturkiem poszewke na pościel butelki smoczki z aventu termosik oliwke zasypke sudocrem 3 x body pampersy chusteczki ceratki grzechotki gryzaczki obcinaczki do pazurków czyściki do butelek mydełko chyba wszystko wymieniłam ubranka już mam jeszcze proszek i pieluszki tetrowe, przewijak, kocyk,pościel, rzeczy dla mnie do szpitala i to co najważniejsze już mam chyba że o czymś zapomniałam

o kurcze!!! no to rzeczywiście sporawa ta wyprawka :-) ja nie mam jeszcze połowy rzeczy, które tu wymieniłaś:szok::rofl2: no ale w moim przypadku jest to wypad chyba do jednego sklepu:confused: :happy:

Kolorowych snów Madziu :-D

reklama
confi, krystyna- dziekuje dziewczynki :rofl2:
paula7-widocznie mamy podobne gusta:rofl2::-)
barmanka- to super ze z dzidzia wszytsko ok i ze tak ladnie sie rozwija,, i ze obgryzal sobie paznokcie albo ze chcial ugrysc swoja nozke hehehe smieszne:):-D:-):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry