Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja dopiero 6 tydzień...ale mdłosci miałam na przełomie 3/4 tygodnia a potem znikneły.hm
wydaje mi sie ze duzy dzidzius jak ja bylam w 7tyg na usg to moja fasolka miala 7mm:-) ja jestę w 5 tygodniu.....mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
a jak z twoimi piersiami bola czy nie?
Hej hej
Mąż mi zamontował komp przy łóżku więc mogę swobodnie pisać. Jednak leżę. Niedzielne krwawienie mnie zmobilizowało. We wt u lekarza byłam i powiedział, że po 2 tygodniach chodzenia po domu i leżenia powinno być OK. Jakoś w to nie wieżę, ale fajnie by było. Biorę duphaston a i tak od 2 dni wieczorem jest jakaś krwawa maleńka kropelka. Wiecie jak urasta kropla wielkosci od szpilki w mojej głowie teraz...
Miałam już 3 USG bo wszyscy muszą wiedzieć czy jest Ok.
We wtorek komp. wskazał że maluszek ma 12,2 cm. Jak to się ma Madziu do Twoich ponad 40 - tu?? Trochę się zmartwiłam. Ale co komp. to co innego pokazuje.Ina date porodu, inny tydzień. Jestem 8/9 a komp. wskazał ostatnio 7, no ale lekarz mówi, że mam się nie sugerować.Serducho bije mocno.
Mdłości.... moim jedynym sposobem jest jedzenie co 2h. Jak zjem coś to jest OK, jak nie - dramat. A jak mnie położna ważyła, to schudłam od sierpnia ok. 3,5 kg. i to też podobno jest normalne.
Wszystko mam inaczej i jak wierzyć że jest normalnie?