Barmanka79 - ja jestem anty-lekowa, więc nic mi nie wiadomo o wycofywaniu No-Spy i innych leków..bo jak wyczytałam w tym artykule będzie ich więcej..

ale wiem, że wycofują
termometry rtęciowe! Nagle stwierdzili, że rtęć szkodzi..pewnie dzięki UE;-) Tak, że myślę..nie ma co panikować tylko zaopatrzyć się na większość ilość No-Spy - skoro taka dobra.. Ja bynajmniej zaopatrzyłam się w 2 termometry rtęciowe bo uważam, że one są niezastąpione :-) ..te elektroniczne niestety pozostawiają wiele do życzenia.. Jak byłam ponad rok temu w szpitalu to takie mieli na składzie i każdemu pacjentowi wychodziło, że ma temperaturę około 35 stopni
Kasia1208 - śliczny pokoik taki słoneczny dzięki tym pomarańczom..

Jeśli chodzi o leki dla dzidzi -
Guska35 - to ja kupuję maść
Linomag na odparzenia pupy;
Bepanthen na bolące i krwawiące sutki, działa również na oparzenia i uszkodzenia skóry niemowląt - więc oboje będziemy mogli z niego korzystać

oraz czopki
Viburcol - na kolki, ząbkowanie, gorączkę i każde inne stany niepokoju u dzieci..lek homeopatyczny, więc nie szkodliwy:-) Zaopatrzę się też w jakieś herbatki - dla siebie na laktację
Bocianek - ktoś wcześniej na forum bardzo polecał te herbatki
a małemu pewnie jakiś koper włoski..tego jeszcze nie wiem dokładnie.
Emi88 - też czuję się OK w ciąży, więc cieszmy się tym bo nie wiadomo jak będzie jutro..
Ankzoc - idź koniecznie na wizytę prywatną..co dwóch lekarzy to nie jeden..a swoją drogą.. doktorek Cię postraszył a niewiele doradził

ale na pewno się nie przemęczaj i dużo leż zanim się nie upewnisz u drugiego lekarza co i jak.. Trzymam kciuki!
Iwona100na - dosyć późno jadam śniadania bo zwykle apetyt mam większy po południu..i nie mam żadnych dolegliwości w związku z jedzonkiem.. a już na pewno nie miałam zimnych potów

hmm..może dzidzi nie smakują Twoje śniadanka..ja jem zwykle chleb z dżemem a Ty co jadasz?