reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

cóż zaparcia i zgaga będą nam przez najbliższe miesiące umilać życie. Ja w 1 ciąży na zgagę brałam gastocinesine (tak to się chyba pisze) homeopatyczny lek na zgagę.
Oj juz się nie mogę doczekać kiedy mi te wymioty przejdą.
Wyobraźcie sobie że dostałam dziś wezwanie z ZUS-u w związku z tym iż od 15 września przebywam na zwolnieniu lekarskim. Mam się stawić u lekarza orzecznika ....

reklama
kasica212- oj tak potwierdam sliwki ja jem i zadnych problemow nie mam:-) a swoja droga bardzo zdrowe, i czopki glicerynowe pomagaja (uzywalam po porodzie ) na przyszlosc te co nie rodzily zaopatrzcie sie bo naprawde ciezko sie zalatwic :tak:

ja bylam na zakupach ale dla mojej pierworodnej kupilam jej przepiekne buciki plaszczyk i super spodnie i bluzeczki:tak: az mi sie humor poprawil 3 razy:-D

dzien dobry:tak:

ja leze teoretycznie nadal, choc ciezko z tym w praktyce wychodzi. Na weekend mamy zjazd rodzinny i tez bede musiala z niego zrezygnowac. Chociaz szczerze mowiac, wcale za duzych checi na niego nie mialam;-) Rodzinka bedzie niepocieszona, ale w tej sytuccji nie wyobrazam sobie samotnej jazdy z Sönim samochodem (maz w szpitalu)

Poza tym to nie chce mi sie zupelnie nic, macie jakies sprawdzone sposoby na pokonanie lenistwa?:tak::-)

Kingus: przytulam mocno. Bardzo mocno:*

Kames: mam nadzieje, ue u Ciebie lepiej i ze plamienia ustaly:tak:

majowe grono nam sie powieksza:-) Witajcie dziewczyny i uwazajcie na siebie:tak:

Witam serdecznie! Chciałabym dołączyć się do majowego wątku. Początkowo lekarz podał mi datę kwietniową porodu, ale po wczorajszym USG okazało się, że jednak będę majową mamusią. Choć to nigdy nic nie wiadomo, bo termin mam na 2 maja. Zaczęłam troche czytać wątek majowy, ale nie ma szans, żebym dała rade z całością. Pozdrawiam wszystkie majowe mamusie!!!:-)

cóż zaparcia i zgaga będą nam przez najbliższe miesiące umilać życie. Ja w 1 ciąży na zgagę brałam gastocinesine (tak to się chyba pisze) homeopatyczny lek na zgagę.
Oj juz się nie mogę doczekać kiedy mi te wymioty przejdą.
Wyobraźcie sobie że dostałam dziś wezwanie z ZUS-u w związku z tym iż od 15 września przebywam na zwolnieniu lekarskim. Mam się stawić u lekarza orzecznika ....

anecik,
z jakiego miasta jesteś?
jak wysłałam moją mamę do Zus-u, aby dowiedziała się jak wygląda sprawa ze zwolnieniami i wypłacanymi zasiłkami w czasie ciąży.
Pani w informacji powiedziała jej:
..." niech córka siedzi na zwolnienieniu i odpoczywa i nie narzeka! i tak komisja nie sprawdza kobiet w ciąży..."
teraz się zastanawiam ile w tym prawdy ?!?

moje wymioty męczą mnie nawet w snach.... echh ostatnio śniło mi się, że płynę statkiem w czasie sztormu blleeee:baffled:

pozdrawiam wszystkie wymiotujące ;-),

reklama
:-) witam serdecznie nowe majowki..super jest nas coraz wiecej pozdrawiam:-)
------------------------------------------

------------------------------------------

Do góry