reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

kobitki co myslicie o kremach robionych w domu??kupilam claudie i tam jest mzianka.Zaciekawil mnie artykul na pozytyw, ale sama jestem dziennikarka i wiem cos na temat sciemniania :);-)

o boniu, ja nie mam o tym zielonego pojęcia. :baffled::baffled::baffled:
ale znalazłam swoją ulubioną firmę kometyków z których jestem mega zadowolona, więc jakoś też nie mam motywacji.

reklama
kobitki co myslicie o kremach robionych w domu??kupilam claudie i tam jest mzianka.Zaciekawil mnie artykul na pozytyw, ale sama jestem dziennikarka i wiem cos na temat sciemniania :);-)
Ja nie mam pojęcia...nie miałam okazji używać....nawet nie słyszałam o czymś takim:sorry2: Ale że co:confused: że robi się taki krem samemu w domu:confused:pisali co tam się daje:confused:

Ja czytałam o takich kremach i nawet sprawdzałam strony. Chodzi o to, że kupuje się półprodukty i robi z nich kosmetyki. Trzyma sie je w lodówce. Zaletami takich kosmetyków jest przede wszystkim BRAK KONSERWANTÓW a składniki są podobne jak w gotowych kremach.

Ja czytałam o takich kremach i nawet sprawdzałam strony. Chodzi o to, że kupuje się półprodukty i robi z nich kosmetyki. Trzyma sie je w lodówce. Zaletami takich kosmetyków jest przede wszystkim BRAK KONSERWANTÓW a składniki są podobne jak w gotowych kremach.

No proszę...czyli zrób to sam;-):-) Zaciekawiło mnie to,muszę poczytać na ten temat:tak:

reklama
Do góry