reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

dołączam się do życzeń :-D wzystkiego naj....

a ja staram się jakoś złożyć odkurzacz aby odkurzyć :baffled: ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie bo odkurzyć trzeba a nowy będzie dopiero koło wtorku, ach ta złośliwość rzeczy martwych......

reklama
Tikanis, sto lat dla Twojego Kubusia!

tort_pilka.jpg

a u nas noc spokojna, wszyscy z wyjatkiem mnie wyspani, ale ja przez południe nadrobię... Dzień Dobry Majoweczki!

Dzień Dobry.
Słonko za oknem,mrozik jak ........Maleduje,że noc przespana(to już 9 z rzędu:tak::tak::tak::tak::tak:).Fellipe pierwszy raz od 12 dni wypił mleko z butelki:tak::tak::tak: no ale przy inhalowaniu znowu urzadził jatkę:-(.No cóż nie można mieć wszystkiego.
Tym optymistycznym akcentem kończę poranny monolog-finito.
P.S. Nie rozpisujcie sie za duzo bo ja dzis mam maraton sklepowy i obowiązkowe wizyty u babć i dziadków:baffled:.Zamelduje się wieczorkiem i mam nadzieje,że frekwencja dzis dopisze.
STO LAT DLA KUBUSIA(ŻEBYŚ WRESZCIE DAŁ MAMUSI POSPAĆ W NOCY) I JEGO ŚLICZNEJ MAMUSI.BUZIOLE:-):-):-)
Miłego dnia kobitki.

No a ja witam się z rana.

Dom posprzątany, pranie wstawione, dzieć oporządzony i już ziewa. Chyba musze go położyć spać. W nocy wstał jak zwykle chyba 5 razy. Już nie pamiętam ile razy on wstaje. Biore go do łóżka na półśpiocha, odkładam też i potem tylko licze siniaki na nogach bo mam małą sypialnie i mało miejsca jest między naszym, a Jula łóżkiem. Ale już dziś nie spał z nami - z czego jestem dumna odkładałam go do łóżka a on grzecznie zasypiał.

Aha wszystkiego najlepszego dla Kubusia. Kubusiu ciocia nina i Julek życzą Ci samych przespanych nocy, zdrówka i radości.

butem go! Jak taki upierdliwy to mu nie zaszkodzi!

tsarina mu nawet butem kopnięcie nie pomoże, właśnie zebrał mi co większe śmieci z dywanu :baffled: a na mniejsze to działa jak szczotka niewiem czemu tak dziwnie

mmatysia udanego maratonu sklepowego i wizyt u babć i dziadków

a mi znowu do książek jakoś nie podrodze.... wezme notatki i poćwicze robiąc pernik na laptopie ;-)

hejka ja tylko na chwilkę :-( dziecie mi strasznie marudzi...wymiękam już :zawstydzona/y: idzie kolejny ząbek... mnie niestety dopadła choroba, dziś chyba cały dzionek spędzę w łóżeczku z termoforkiem pod kołderką :blink:
ehhh jak nie urok, to wiecie...sraczka ;-)

Tikanis, wszystkiego najlepszego dla Kubusia, niech się zdrowo chowa, zawsze niech będzie takim słodziakiem o spanielskich oczkach. buziaczki dla niego :***

reklama
Dzień doberek

kasica :confused::confused::confused: Co to znaczy "robić piernik na laptopie" (sorry, ale chyba zaspana jestem)

Jezzzuuu, ale ze mnie matka do niczego :wściekła/y:
Dwa razy pod rząd Lili spadła mi z łóżka :wściekła/y: (a dopiero co wczoraj pisałam że ona już chyba zdaje sobie sprawę :zawstydzona/y:). Raz grzmotnęła na maksa, bo stała na łóżku i trzymała się przewijaka łóżeczkowego (jej łóżeczko stoi przy naszym łóżku w tzw "nogach") i wymyśliła że z tego stania sobie usiądzie ... tyle że dupka jej nie wylądowała na łóżku ale w powietrzu. Szybko się uspokoiła choć walnęła jak kłoda :-( No a za 10 minut powtórka z rozrywki, zrobiła nura w dół bo nie wycelowała w kota :no: Ehhhh, należy mi się kara i to najlepiej cielesna. Głupia gęś ze mnie. Dobrze że Lili jakoś to w miarę normalnie przeżyła, za drugim razem nawet za bardzo nie płakała :sorry2:

Kubusiu - buziaki od Lili i cioci moniq, tikanis, wszystkiego dobrego dla Was!!!

Mmatysia ... koniecznie poopowiadaj o swoim wypadzie sklepowym! Dawno nikt nowych zdobyczy nie prezentował, także wiesz... czekamy z niecierpliwością :tak: Ja mam zakupowy post, bo nie mam na to czasu, ale w lutym zamierzam zaszaleć!!! :-)

Do góry