reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

rety myślałam że jednak uda mi się z wami popisać, ale nic z tego ...dziś jest chyba apogeum zdolności wokalnych mojego synka :-:)-(

ide z nim na spacer, co by gwar z zewnątrz go zagłuszył:-:)-(

jola, spokojnego lotu i miłego wypoczynku :tak:

reklama
Wróciłam..... już nigdy nie będę plombowała zęba bez znieczulenia:no::wściekła/y: Takie małe nic a bolało:wściekła/y:

Jolu...jeszcze raz Ci życze szerokiej drogi..tzn nieba:tak: i duuuużżżooo wypoczynku:tak::-)

:-D:-D:-D
u nas dzisiaj wyszło słonko w końcu:-) trzeba wyjść

u nas też ale wózkiem przez chodniki u nas nie przejadę :-( Szkoda może juto siostre wyciągnę po szkole na spacer

W ogóle siostrę mam w dołku totalnym Jej najlepsza przyjaciółka zginęła w środę wieczorem pod WKD wczoraj się dowiedziała i jest lipa......

u nas też ale wózkiem przez chodniki u nas nie przejadę :-( Szkoda może juto siostre wyciągnę po szkole na spacer

W ogóle siostrę mam w dołku totalnym Jej najlepsza przyjaciółka zginęła w środę wieczorem pod WKD wczoraj się dowiedziała i jest lipa......
u nas na szczęście już przejedziesz wózkiem :-)
a siostrze współczuje ***:-(

reklama
Roxy bo to tak człowiek myśli że małe to nie będzie boleć a to małe to jeszcze bardziej boli niż gdyby to była duża dziura

Oj wspolczuje, ale szybko minie a zabek zdrowy juz bedzie:-)
Ja bym wzięła nawet do takiej pierdołki znieczulenie...ale musiałam iść jeszcze między ludzi a nie pójde ze zdrętwiałą paszczą:-D;-)

Kasica...współczuje siostrze:-(

U nas chodniki są ok....ale ja nie wychodzę:no: zimno jak cholera,wole sobie w ciepłku siedzieć:sorry2:

Do góry