reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

Kasia, Roxy dzieki tylko kurde ja niewiem jak sie zachować przy niej :baffled: przyjeżdza na cały weekend bo sobie dorabia przes obote i niedziele siedząc z małą a ja z M możemy spokojnie zająć się nauką czy M zleceniami

A w ogóle dostałam maila, że już do odbioru są kalendarze więc jeszcze jutro czeka nas jeżdżenie po dziadkach, ale chyba ograniczymy się do tych na miejscu a Warszawę zostawimy sobie na przyszły weekend a o Płońsku chyba zapomnimy gdzie z tym kurduplem sie tłuc

reklama
u nas też ale wózkiem przez chodniki u nas nie przejadę :-( Szkoda może juto siostre wyciągnę po szkole na spacer

W ogóle siostrę mam w dołku totalnym Jej najlepsza przyjaciółka zginęła w środę wieczorem pod WKD wczoraj się dowiedziała i jest lipa......

jej strasznie mi przykro, wyrazy ws[polczucia dla siostry, co to jest WKD??

:-D:-D:-D
u nas dzisiaj wyszło słonko w końcu:-) trzeba wyjść

u nas tez troche slonka bylo, ale juz sie zmylo

Ja bym wzięła nawet do takiej pierdołki znieczulenie...ale musiałam iść jeszcze między ludzi a nie pójde ze zdrętwiałą paszczą:-D;-)

U nas chodniki są ok....ale ja nie wychodzę:no: zimno jak cholera,wole sobie w ciepłku siedzieć:sorry2:
Fakt, po znieczuleniu mam ciagle wrazenie ze mi slina wycieka i chodze z chusteczka przy ustach...
ja tez nie wychodze raz ze sie nie da przez chodniki przebic to jeszcze zimno paskudnie jest

no i nie wyszłam na spacer...jeszcze...
młodego uśpił mężulek :tak::nerd: niby fajnie bo cisza jest tylko że...przesunie nam się czas spaceru :dry:

kasica, współczuje siostrze....
na Dzień Dziadziusia zamówiłaś kalendarze, tak? fajny pomysł :tak: my zrobiliśmy takie kalendarze podczas naszego ślubu/wesela - w podziękowaniu dla rodziców :tak: był tam fotki moje i męża od czasów dzieciństwa, przez dorastanie, poznanie się, wspólne wycieczki do czasów zamieszkania ze sobą....
i myślę że taki kalendarz zrobimy jeszcze na roczek Marcelka - każdy miesiąc będzie miał fotkę jak w danym miesiącu wyglądał synek :-):-):-)

kasica - ogromnie współczuje Twojej siostrze:-:)-:)-(, i Wam też... bo sytuacja jest bardzo delikatna...

Przychylam się do pytania ladygab - co to jest WKD?

Roxy - Ty moja bohaterko - ja tylko w ciązy unikałam znieczulenia:zawstydzona/y:

barmanko - fajny ten pomysł z kalendarzem w podziece dla Rodzicow (u nas zawsze były kwiaty, a ostatnio kosze z róznymi upominkami - z przewaga slodyczy).

Ladygab Barmanka Dzięki

Ladygab WKD to Warszawska Kolej Dojazdowa taki ala pociąg

Barmanka my zrobiliśmy taki zwykły na ścianę, ogólny chyba z siedmioma zdjęciami jak dobrze pamiętam. Dla wszystkich, przy czym u prababć jest też zdjęcie nasze wspólne

reklama
Do góry