reklama
tsarina
MamaPower!
tsraina dzięki za wiarę w moje mozliwości przerobowe, a tak pozatym znalazłaś to o fotografowaniu"?
nie, mąż pokazał mi opcję super makro...

tsarina
MamaPower!
gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce, to...
byłabym bogata
miałabym posprzątane w domu
byłabym szczupła
miałabym prawko
i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...
byłabym bogata
miałabym posprzątane w domu
byłabym szczupła
miałabym prawko
i najwazniejsze, poszłabym do kuchni po korkociag a nie wyciągała baterii z wina...szlag...
kasia1208- tak wiem, że to przez to sprzątanie ehhhhhhh 
a tak ogólnie u nas wszytsko ok, mała na czworaka chodzi po całym domu, wstaje przy wszytskim co się da i buzia jej się nie zamyka(ale to ma po mnie
). Co do imienia to mówię do niej Maja, Majka, Majucha i Mania(tego nienawidzi mój m
)

a tak ogólnie u nas wszytsko ok, mała na czworaka chodzi po całym domu, wstaje przy wszytskim co się da i buzia jej się nie zamyka(ale to ma po mnie
). Co do imienia to mówię do niej Maja, Majka, Majucha i Mania(tego nienawidzi mój m
)tsarina
MamaPower!
kasia1208- tak wiem, że to przez to sprzątanie ehhhhhhha tak ogólnie u nas wszytsko ok, mała na czworaka chodzi po całym domu, wstaje przy wszytskim co się da i buzia jej się nie zamyka(ale to ma po mnie
)
ja się Twojemu m nie dziwię...
tsarina
MamaPower!
tsarina co dzisiaj dobrego pichciłaś???
wczoraj na dwa dni zrobiłam, pieczoną szynkę z pieprzem ziołowym, do tego wczoraj pieczone ziemniaczki a dziś kasza gryczana no i dwie sałatki, jedna z pomidorów i cebulki, a druga mieszanka różnych sałat i szpinak cały z sosem czosnkowym...
a Iza miała spagetti z rybą:-):-):-)
uzalezniłam się... od gotowania i od chwalenia się co ugotowałam, a co u Ciebie?
reklama
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Wiesz ja nie mam takich zdolności ale uczę się....
Ziemniaczki, sos ze schabu, surówka z pekinskiej z marchewką i jabłkiem, ale ja na diecie to głównie zjadłam surówkę
.I wiecie co chyba mi się żełądek skurczył ,bo głodna ostatnio wcale nie jestem ,a po tym obiedzie zjadłam 3 wafle ryżowe na kolacje :-).
Ziemniaczki, sos ze schabu, surówka z pekinskiej z marchewką i jabłkiem, ale ja na diecie to głównie zjadłam surówkę
.I wiecie co chyba mi się żełądek skurczył ,bo głodna ostatnio wcale nie jestem ,a po tym obiedzie zjadłam 3 wafle ryżowe na kolacje :-).Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 126 tys
- Odpowiedzi
- 7 tys
- Wyświetleń
- 377 tys
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 143 tys