reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a swoją drogą to wyobraziłam sobie właśnie, jak w czwrtek rano zasuwam dumnym krokiem po podjeździe, ciągnę kubeł ze śmieciami (dobrze że mam na kółeczkach) i macham na dzień dobry sąsiadowi, oczywiście w tej sukience.:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Moniq, jak ty to robisz że ciągle nadrabiasz. Ja nie rozumiem.:confused::confused:
Odpowiadasz na posty z przeszłości. Nie zdziwię się jak azczniesz składać życzenia noworoczne.....na wielkanoc.:-p:-p :-D:-D

aha, już wiem!! ty się odmładzasz!!!

mi tam Natasza na tym zdjeciu Marzenkę przypomina. Wyobrażam sobie że to jej zdjęcie z młodości.:-):-):-):-)
podobno wyglądalam inaczej...

No dobra, wierzę że coś Ci się nie podoba, ale od czasu do czasu jakieś zdjątko na pewno Ci wychodzi (żebyś wiedziała ile ja przebieram .... M robi masę zdjęć ... kilka się zawsze nada)
ja nawet staram się "nie pozować"... nie lubię siebie na zdjęciach:no: awsze wyglądam jakbym nawalona była...

Moniq, jak ty to robisz że ciągle nadrabiasz. Ja nie rozumiem.:confused::confused:
Odpowiadasz na posty z przeszłości. Nie zdziwię się jak azczniesz składać życzenia noworoczne.....na wielkanoc.:-p:-p :-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moniq, jak już dotrzesz do teraźniejszości, to my już pewnie jesteśmy w przyszłości.:-p:-p:-D:-D
więc buziak i zgaś światło.:-):-)

reklama
Do góry