Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry wieczór a dzieci raczej nie planują żadna nie chceDobry wieczór Majóweczki :-)
Klub AA jeszcze obraduje? :-)
Doczytałam, że dzieci planujecie! Fajnie :-)
Roxy siostar Sławka w marcu skończyła 34 lata, a ostatniego września urodziła dziecko... i to pierwsze... tak, że masz jeszcze czasEeeee...no zanim ja bym teraz zaszła w ciąże...bo teraz to młoda za mała....to musiałabym juz wszystkie badania genetyczne za freee robić![]()
Kochana Ty się ciesz, że Natsza rodzeństwa mieć nie będzie! Wszystko będzie tylko jej!!! Mamusia w biżuterię inwestuje dla swojej ukochanej córeczkii chcecie mieć tak świadomie jedynaki???
eh, jakoś się w temat wczoraj nie wbiłam....Mamstud witaj! Dziś też Cię tak wywieje jak wczoraj?
Kochana Ty się ciesz, że Natsza rodzeństwa mieć nie będzie! Wszystko będzie tylko jej!!! Mamusia w biżuterię inwestuje dla swojej ukochanej córeczki![]()
Kochana tu się nie trza wbijać - tu pić wystarczyeh, jakoś się w temat wczoraj nie wbiłam....![]()
to ja jej już za wczasu wszystko przepiszę, żeby to był osobny mająteka potem intercyzę spiszecie