reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Byłam w Coccodrillo a jakże ;-)
Niestety albo same malutkie rozmiary były albo ogromne. 86 praktycznie w ogóle :-( Kupiłam młodej 3 body, a spodenek i bluzy na których mi zależało niestety nie. Pani mi powiedziała, że oni co chwilę będą mieli jakiś inny asortyment do wyprzedaży wystawiony bo z centrali im będą przysyłać towar, nawet z zeszłorocznej czy sprzed dwoch lat kolekcji. Wyprzedają wszystko co zostało im kiedyś. A w sierpniu ma być kolekcja jesienna już :tak:

madzikm jakie spodenki kupiłaś?

reklama
Madzik, zazdroszczę:zawstydzona/y:, mój przechodzi okres "wycia", a w piaskownicy, to wychodzi z niego jakies dzikie zwierzę:szok::szok::szok:, zabiera dzieciom zabawki, wszystko chce, a jak nie, to płacz:baffled:, kiedys jak usiadł, to siedział i się pięknie bawił, wszyscy mi zazdroscili, jakie grzeczne mam dziecko, a tu proszę:no:

Agutek, jak będe kupować kolejny wózio, to wezmę ten pod uwagę:tak:

Hejka!
My mamy stół drewniany (tzn z okleiną) łysy i ławę ze szkłem w środku też łysą. U nas już parę lat temu Fredzik i kot rozwiżzali problem wszelakich nakryć. :sorry2:
madzim - gratuluję uosobienia spokoju, mój wywróciłby do góy nogami cały sklep gdyby był na wolności, w wózku ledwo jest do opanowania bo mu się nudzi :confused:
A co do wózka to wcześniej mieliśmy używany ARTI EVERFLOO - podróba peg prrego p3. Był fajny ale się zużył i trzeba było na nowy wymienić. Ale trafiliśmy w dziesiątkę i przez allegro za całkiem przyzwoite pieniądze ( w sklepie kosmos cenowy).

Jeśli chodzi o jedzenie to u nas wygląda to tak, ze Szymek je dwoma łyżeczkami w obu rączkach, karmiąc usilnie mnie przy tym. Siedzi w swoim foteliku, sam sobie na niego włazi, każe zapiąć tacę i woła "am am". Na tacce jest dość często coś co moja siostra nazywa tornadem z jedzenia :-D
Jak pytam czy jest głodny i jest to pędzi do krzesełka a jak nie jest to robi yy i kręci głową, że nie.

Miłego wieczoru!

Moja pyza dzisiaj w coccodrillo nie mogla wytrzymac, a maz wyskoczyl do spozywczego. Ciagle mi zwiewala i nie moglam nic obejrzec. W koncu maz wrocil to sie nia zajal..wyszli ze sklepu i sie ganiali. Potem zabawa bylo wchodzenie i wychodzenie ze sklepu..a raczej wbieganie i wyrznela o prog i zebami walnela w podloge. Nie dosc, ze ma je tylko dwa to jeszcze by sie ich pozbawila :baffled: Poryczala troche ale sie uspokoila.
Na razie nie nadaje sie pyza na prawdziwa babe, ktora kocha zakupy ;-) :-D

objadam sie ciastkami jak przystało po pilatesie:zawstydzona/y:, chodzę tam tylko po to żeby nie mieć brzucha przy tej ilości słodyczy jakie pochłaniam:-D

agutek - a u nas dużo 86 było! jedne spodenki nawet wzięłam 80 bo oni mają dużo rozmiarówkę.

No widzisz, a u nas same 68 lub 98-102 rozmiary były :dry:
Pewnie za kilka dni dowiozą im więcej rzeczy i będą moje rozmiary.

Ja kupiłam dwa body na 86 i jedno już na 92, żeby na zimę już było, skoro przecena. Ale faktycznie oni mają większą rozmiarówkę :tak:
Np. body od blueberry w rozmiarze 86 są już takie na styk. Innej polskiej firmy, które kupiłam równocześnie z tymi od blueberry też już nie są fajne, bo tak naciągają się i ma ogromny dekolt, a z coccodrillo spoko luz jeszcze jest. No ale jakościowo są fajniutkie.

Uciekam, pa!

reklama
hej:tak:
właśnie dyskutuje z m czy dziecko w foteliku może jeździć na przednim siedzeniu:confused::confused::confused: w foteliku takim jak my mamy czyli do 18kg
hmm

Ostatnia edycja:
Do góry