reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja sie witam weekendowo

u nas słonko świeci więc jestem dobrej myśli- mam nadzieje że prognozy się nie sprawdzą

miloku- bidulko ty nasza, ściskam Cie gorąco

Uciekam zaraz na zakupy bo o 9 mają przyjść goście od płytek, laska od mieszkania nam fundneła balkon :)

:baffled::baffled:witam się niewyspana:baffled:
nie wiem co jest z moim dzieckiem ale bardzo wcześnie mi wstaje dzisiaj o 6:szok: poszła spać po 21:baffled:

też myślę że pogoda po weekendzie będzie super:tak:
miloku i szwy coś nie kumam:baffled: chyba jakiś stary post zacytowany:-D

dzień dobry:-)

mamy straszną noc za sobą, mały był niespokojny i budził sie ci kilka minut:no:, to chyba przez to, że było bardzo duszno w domu:baffled:

u nas niebo pochmurne, mam nadzieje, że to chwilowe załamanie pogody:dry:

jestem na bieżąco z BB i nie przypominam sobie takiego postu Miloku:-D, a swoja drogą ciekawe, co u Niej:confused::confused::confused:

dzień dobry

U nas upał od rana a moje dziecko ma 38,3 i katar z noska. Ogólnie nastrój ma dobry i zastanawiam się czy z dzieckiem z taką temperaturą mogę wyjść na dwór?

moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:

reklama
moje dziecie wczoraj poludniu mialo 39,6:szok:dalam Nurofen, teraz caly czas ma kolo 38...
czy to moze byc trzydniowka?
a jak nie to co?
poza tym wszystko w porzadku, zadnego kataru, nic:no:

Ja dałam Ibufen i temperatura spadła do 37 ale lekki katarek jeszcze jest. I u Madzi niestety pojawiły się kolejne krostki. Wyczytałam, że to może być objaw po podaniu leku ale nie jestem pewna. Na razie obserwuję.

Do góry