reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja mam bardzo dużo rzeczy po siostrzeńcu w tym wielki kombinezon, ciuchy kupuję tylko dla własnej przyjemności :-)
buciki nowe kupiłam jesienne, bo noga urosła Mikowi już 2 cm od wiosny :szok:
a zimowe jeszcze poczekam chwilę
pooka fajnie masz ze siostrzeńcem:tak:
my kupimy przed wszystkimi świętymi butki zimowe:tak:
na jesień mamy dwie pary adidasów i trampki:tak: może pomyśle o jakiś pantofelkach:tak:

reklama
Hej:-)
dołączam do grona niewyspanych mam, których to dzieci nie śpią w nocy i musi być mama :-D
U nas dzisiaj przerwa techniczna od 3.30 do 5.00 :szok:. Niech sobie nie śpi jak nie chce ale żeby się nadzierać na pół bloku ...:crazy: to chyba "5" idą bo dziąsła jak bąby napuchnięte i łapki non stop w buzi jak u T. Agutka.

Może też pogoda swoje robi ...
Idziemy na spacerek i może kaloszki uda nam się kupić bo skafander antydeszczowy mamy ale kaloszki by się do kompletu przydały.

pooka fajnie masz ze siostrzeńcem:tak:
my kupimy przed wszystkimi świętymi butki zimowe:tak:
na jesień mamy dwie pary adidasów i trampki:tak: może pomyśle o jakiś pantofelkach:tak:

ups :sorry2: ja mam dla młodej tylko jedne buty na jesień :szok:
raczej już nic nie będę kupować bo coś czuję, że w październiku/listopadzie to już na zimówki trzeba będzie przejść :tak:

bardzo obawiam się tych kosztów zimowych, bo nie dość, że córę ubrać trzeba, to jeszcze ja potrzebuję butów na zimę, pewnie mąż...:sorry2:

ups :sorry2: ja mam dla młodej tylko jedne buty na jesień :szok:
raczej już nic nie będę kupować bo coś czuję, że w październiku/listopadzie to już na zimówki trzeba będzie przejść :tak:

bardzo obawiam się tych kosztów zimowych, bo nie dość, że córę ubrać trzeba, to jeszcze ja potrzebuję butów na zimę, pewnie mąż...:sorry2:
Agutku też mam takie wrażenie:tak: myślę że w listopadzie będziemy śmigać w zimówkach:tak: w tamtym roku kupiłam butki ze skóry za 299zł:baffled: i się rozleciały:angry: badziew:angry: nie cierpię butów, kurtek zimowych w ogóle jak dla mnie zimy może nie być;-)

Agutku też mam takie wrażenie:tak: myślę że w listopadzie będziemy śmigać w zimówkach:tak: w tamtym roku kupiłam butki ze skóry za 299zł:baffled: i się rozleciały:angry: badziew:angry: nie cierpię butów, kurtek zimowych w ogóle jak dla mnie zimy może nie być;-)

Ja właśnie wróciłam ze spaceru a właściwie z przeglądu sklepów obuwniczych. Butki jesienne zaczynają się od 69 zł (takie średnie) a takie fajne mięciutkie 89-powyżej 100 zł. Tak na jeden sezon dla dziecka to trochę drogo.
Patrzyłam za przecenionymi z zeszłego sezonu (są nawet za 40 zł) ale rozmiaru dla mojej nie znalazłam :baffled:

Dla mnie zimy też może w ogóle nie być. Lekkie ochłodzenie i tyle :baffled: Może kiedyś tak będzie bo klimat się zmienia.

hej;-),

widzę, że przygotowania do zimy ruszyły:tak:, my kupilismy małemu kożuch , jak byliśmy w Zakopcu i taką smieszną czapę, więc zostaja tylko buciki, ale ostatnio mały tak rośnie, że poczekam z kupnem, żeby nie kupić za małych:-D,

ja jak wstaje w nocy 1-2 razy, to się cieszę, że wyspana jestem:tak::tak::tak::laugh2:

ja zimy też tak bardzo nie lubię, za to kocham złotą polską jesień, taka słoneczną, z szeleszczeniem liści, zbieraniem kasztanów:rolleyes2::rolleyes::tak:

Dobry wieczór!

Trochę nietypowo zaczął się dla mnie rok szkolny:confused:liczę jednak, że wszystko się unormuje i będę z Wami regularnie:tak:

blueberry kol. miała kombinezon Thibo dla synka, chwaliła, ze ciepły a leciutki w sam raz do szaleństw na śniegu, około 300 zł dała.

My buty jesienne mamy od końca lutego:szok:już są takie na styk styk, kupię jesienne tańsze i zimowe skórzane albo z goretexu.

Dobry wieczór!

Trochę nietypowo zaczął się dla mnie rok szkolny:confused:liczę jednak, że wszystko się unormuje i będę z Wami regularnie:tak:

blueberry kol. miała kombinezon Thibo dla synka, chwaliła, ze ciepły a leciutki w sam raz do szaleństw na śniegu, około 300 zł dała.

My buty jesienne mamy od końca lutego:szok:już są takie na styk styk, kupię jesienne tańsze i zimowe skórzane albo z goretexu.

madzikm co się stało?
300zł za kombinezon? :szok: to chyba nie są standardowe ceny nie?
ja się zastanawiam nad porządną kurtką i może używanymi spodniami jakimiś?
jak znam życie spodnie będziemy bardzo rzadko używać, więc trochę szkoda kasy :sorry2:
muszę najpierw zrobić rozeznanie po ile takie spodnie stoją :confused:

a ja dzisiaj byłam na pierwszym masażu pleców :-p
fajnie było, pani zrobiła mi masaż pół na pół - część gorącymi kamieniami, a część rękami :tak: mam do wyboru w karnecie jeszcze masaż stóp, twarzy i brzucha, oraz relaksacyjny zamiast leczniczego:happy:

jutro zaś idę w końcu na aerobik, bo wczorajsze zajęcia zmuszona byłam opuścić

czwartek też mam bardzo zajęty, mam taki tydzień dla siebie teraz ;-)
potem już spokojniej, bo mąż się wkurzy, że mnie nie ma ciągle :-D

ja za Wójcika kombinezon zapłaciłam 245zł:baffled: ale opłacało się bo córcia pochodzi w tą zimę:tak:
kupiłabym małej jeszcze jakieś słodziutkie futerko:sorry2:
Agutku zazdroszczę masażu:sorry2: też bym chciała:tak:

reklama
Witajcie

Dziś byłam pierwszy raz po urlopie w pracy i od razu musialam wrócić do szarej rzeczywistości :baffled:.

Pisałyście o grzybach - w drodze powrotnej (Malbork - Warszawa - Katowice) mijaliśmy mnóstwo ludzi stojących wzdłuż ulicy z grzybami i stąd pomyślałam, że musi byc wysyp.

Jeśli o buty chodzi to przed urlopem kupiliśmy dla M buty w Bartku takie ni to sandały ni pełne oczywiście z przeceny za 78zl (z 128 zł chyba). Jak nie będzie mokro to może i jesienią w nich chodzić. Oglądałam też te Elephanten, fajne bardzo są i wyglądają na porządnie zrobione ale cena zbliżona do Bartków :confused:, no i nawet żadnych przecen nie było...

Kombinezon muszę przymierzyć zeszłoroczny bo wydaje mi się, że będzie jeszcze dobry. A ten Tchibo za 300zł to chyba strasznie drogo :szok:!

Jejuuuu to moje dziecko to ostatnio jest strasznie marudne i mamisynkowate a jak ma spać to wymyśla cuda niewidy - teraz juz 2 razy wymyślało, że chce na nocnik a jak go wysadzimy to nawet siku nie robi... No i co chwile mnie wola a ja postu nie mogę dokończyc :wściekła/y:. Teraz tata go próbuje uśpić, ma swoje metody...

Madzikim a dlaczego rok szkolny nietypowo się zaczął??

Blueberry ja stawiam na alergię :confused: ja od paru lat jestem alergiczką (trawy, zboża, drzewa) a od paru dni, odkąd wróciłam z urlopu, kicham i też mam zatkany nos. Tu jest komunikat dla alergików:
St

Do góry