Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie jak kiedyś wyszły leukocyty u Szymona to lekarka zapytała czy ja dużo ostatnio pije soku z jabłek rzeczywiście wtedy piłam i ograniczyłam potem było dobrze także to na pewno nic poważnego

NiePytanie do marcówek które urodziły w lutym : czy zdarza się Wam że jak wchodzicie na forum to czasem bezmyślnie wybieracie "dzieci urodzone w lutym 2007"? bo mi się to już kilka razy zdarzyło:-)
Jakoś zawsze się za marcówkę uważałam i to się nie zmieniło :-)

ja tylko zrobiłam sałatkę meksykańską i sos tatarski, czyli zero nowości..

Fasoli czerwonej w mieszance jest mało jak dla mnie i ją też dodaję
Wszystko zależy od tego, co kto i ile lubi :-)Ja niestety nie pomogę
Mam prośbę do Was..
Niedługo Dzień Ojca.. Chciałabym zrobić niespodziankę mojemu mężowi i zamawiam dla niego kubek ze zdjęciem Piotrusia :-) I zastanawiam się, co napisać na kubku.. Myślałam o akich napisach: kocham tatusia, kubek mojego tatusia... I w sumie nie mam więcej pomysłów
Może Wy coś doradzicie?? Chciałabym, żeby to było coś takiego.. no wiecie :-) Ekstra ;-)![]()
. Może coś w stylu "Od Piotrusia dla Tatusia z okazji pierwszego Dnia Ojca"..?