reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

co do jeansow to mam 3pary lee :tak:i jestem z nich mega zadowolona:tak:ale jakos do innych firm z tych lepszysz nie moge sie przekonac :no:zawsze mi cos nie pasi ,a z lee zawsze cos wybiore :tak::-)ale ceny tez sa ...pip...:baffled: reszte jeansow jakie posiadam to takie typowe "rynkowe":rofl2:

reklama
Hello

STO LAT MADZIK!

Miloku, trzymaj się trzymaj, jeszcze tylko 4,5 dnia

Jeansy kupuje firmowe, bo sa naprawdę rewelacja i nie szkoda mi kasy, bo świetnie leżą i sa bardzo wygodne

ja niestety na shopping się nie wybiorę jeszcze dzisiaj, kuruję się i sprzedałam znowu Mika babci na pół dnia, i słodkie lenistwo, trochę tylko zgarnęłam coby w bałaganie nie siedzieć

Witam
i po swiętach:tak:
mojemu m kupiłam nawigacje samochodową cieszył się jak wariat:-D

ja planuje zakup levisów od kiedy urodziłam i zawsze odkładam bo twierdze że najpierw musze schudnąć do takich super spodenek:tak:
madzikm przyłączam się do dietujących:tak: na tańcu brzucha robimy szimi czyli takie wibracje ciałem:tak: podobno rewelacja na celulit i zbędny tłuszczyk na udach i biodrach:tak: tylko chyba najpierw trzeba się zawibrowac na smierć:baffled: więc myślę o zakupie takiego pasa wibrującego do pomocy:-p aha i popijam phu erh:tak:
i oczywiście spóźnione buziaczki urodzinowe!!!!!!!

Sandi wydałaś mnie:-p

Agutek też byłam dzisiaj połazic po sklepach ale u nas ludzi dużo:baffled:

do nas dziś przychodzą znajomi w sumie 11 osób:szok: idę coś pomóc m bo siedzi bidok od 2 godzin w kuchni:baffled:

ups, sporo :dry:
ja tak średnio jedne na rok muszę kupić, bo się mi zawsze nogawki strzępią :rolleyes2:
no chyba, że takie dłużej wytrzymują to wtedy ok :tak:

ja mam problem, bo jak znajdę swój rozmiar w pasie to od razu nogawki są dłuższe i muszę latać do krawca i skracać :dry:
pewnie w oryginałkach to każdy rozmiar się znajdzie :tak:

reklama
Do góry