blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Blue a te zakupy to takie po -podchoinkowe??

Żartowałam ;-). A nick taki dla niepoznakibluberry , nie chodzilo mi o tesco, bo tyle to wiemale o nick
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blue a te zakupy to takie po -podchoinkowe??

Żartowałam ;-). A nick taki dla niepoznakibluberry , nie chodzilo mi o tesco, bo tyle to wiemale o nick
![]()

ja ja sobie dam sama rade z trojka. ale pierwsze dwoje dalam rade, nie bralam nikogo do pomocy, nawet po porodzie, to i z trojka dam rade:-) istnieja na szczescie rozne wynalazki ulatwiajace zycie. narazie siedze w domu, dopoki maly nie pojdzie do przedszkola, albo mnie przycisnie.:-)ale spoko wiem , co to jest ciezka praca:-):-) zreszta w domu, to tez nie wakacje, kilka etatow na raz.

Kobiety opowiadały, że rano było 60 dzieciaczków w kolejce
agutekpolecasz te pokoje w Łebie? tak szczerze?
bo m mi kazał termin rezerwować
fredzikPolańczyk : [ domki letniskowe ] : Domki nad jeziorem w Polańczyku : noclegi z klimatem