reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej wieczorową porą

poniedziałki są do bani...

też muszę zacząć myśleć o wakacjach na poprawę humoru i ocieplenie nastroju :)

reklama
hej :-) a ja dzisiaj od rana na zakupach szalalam :szok::szok::szok:wrocilam dopiero o 19tej do domu :szok::szok:(pomojajac fakt ,ze wyszlam przed poludniem:szok:) i solarke tez dzis zaliczylam :rofl2:

problemy z usypianiem ciag dalszy ...:dry:

ja w sylwka mam wolne :tak:ale za to 1stycznia ide na nocke :crazy:

hej,

a my chyba musimy wybrać się po zakup kubusia puchatka:baffled:, bo Piotruś ostatnio bardzo go sobie upodobał:tak:,
dzis np. spał z nami w łóżku:crazy:, do tego z torbą prezentową, na której był kubus i nie mogłam jej wyrzucic, bo ryk straszny:szok::no:,

ale u nas dzis pięknie, słoneczko, szadź na drzewach, lekki mrozek, cudo, zaraz ruszamy na spacer;-)

Witam:tak:
a ja dziś znów do pracy:baffled: bleeeeeee:baffled: zazdroszczę ci Agutku:zawstydzona/y::sorry2:

moja niuńka przed 40 minut marudziła i nudziła się jak mops:baffled: więc mówię że idziemy spać i rzeczywiście jest teraz pora spania a gwiazda bawi się w najlepsze w pokoju:baffled:

u nas mroźno:baffled: wczoraj jak wracałam z pracy to chyba miałam rekordowy czas powrotu do domu:-D:baffled:

reklama
elahar fajnie, ze jesteście już na nowym mieszkanku, fajnie tak się urządzać :-)

moja córa od tygodnia nie chce jeść obiadów :dry: tylko coś pomemla i zostawia a za to w kółko by mleko piła :baffled: w nocy, rano, w południe, zamiast obiad, przed drzemką, na kolację, w kółko!

ja się wreszcie zmobilizowałam i poszłam do lekarza z moimi bólami pleców
od poniedziałku zaczynam fizjoterapię :-)
rok czasu się zbierałam :-D
jeszcze za rtg zębów muszę się zabrać i zrobić porządek z ósemkami, bleee...

Do góry