reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale na naszym forum cisza przez święta i nowy rok:szok: przez te długie weekendy człowiek się tak rozleniwia że nawet kompa nie chce się odpalić:sorry:
za to w tym roku wszystkie wolne dni wypadają w sobotę lub niedzielę:confused2:

reklama
Hej
wpadłam się chociaz przywitac w Nowym Roku jak człowiek
dobry wieczór :)

u mnie teraz m chory
jestem skonana, bo dzisiaj w pracy jeszcze byłam
nic mi się nie chce

zdrowia chorowitkom życzę
wyspania mamom niedospanym
i urodzenia jak najszybszego Miloku

Hejka.

Soppana
gratulację.

Blue mają smaki nasze dzieci, moja jak czegoś nie chce to mówi :ble"

Miloku cieszę się , że w końcu synek coś zjada.

Co do rąk to u nas nie ma inaczej.

Fredzik
współczuję Antybiotyków.

Mnie chyba wzięła grypa bo coraz gorzej się czuję, wiem też, że nawet jak się położę spać to nie zasnę, dlatego jeszcze siedzę i oglądam jakiś głupawy film.
Jeśli by mnie nie było to znaczy , że mnie rozłożyło :-(

Też bym poszła dziś na sanki bo śniegu ci u nas dostatek,ale kwitne w robocie:( ale nakazałam tatusiowi zabrac Młodego i ma zrobic foto na dowód bo ostatnio jakis leniwy jest! Od jutra maja byc mrozy i juz sie boje jak my do żłobka pojedziemy! Ciekawe czy sie Ignaś do śpiworka zmieści?
U nas też kłopoty ze spaniem,nie chce spac w dzień potem marudzi i budzi sie w nocy. Mam nadzieje ze mu minie!

witam z kawka.

podrzuccie mi tu troche sniegu. :sorry2:u nas narazie 0 stopni, ale snieg by sie przydal , co by dzieci poszalaly.:-)

reklama
Do góry