reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mojej też zrobili bilirubinę i nie przekraczała jeszcze normy, ale ze względów bezpieczeństwa czekali do dnia następnego czy będzie dalej wzrastać i trzeba będzie naświetlać czy spadnie samo - spadło :tak:

zauważyłam, że u nas dbają o to by wypuszczać ze szpitala z prawidłowymi wynikami, dopóki coś budzi ich wątpliwości nie wypuszczają

tak samo jak dziecko trafia na oddział neonatologii, jeśli tylko są miejsca to matki leżą normalnie na położniczym czasami po 2 tygodnie i czekają za dzieckiem, są normalnie badane jak po porodzie, także mają nadal opiekę

ja czytam "coś niebieskiego" :-)

reklama
hop hop

ja tylko na sekundkę bo się dość wysiedziałam na zajęciach:baffled:poleżeć by się chciało:tak:

sandia tak pewnie się czułaś tuż po porodzie żeby od razu do domu?? u nas mierzą ciśnienie, temp., ja miałam antyb. dożylnie...

nie ma siły do tego gadania...dziś mąż mówi przy obiedzie smacznego a Zosia: "nie ma do ciego" no pękamy na każdym kroku:-D:-D:-D

Wg mnie we ferie powinny być zajęcia:tak:ani to szkoła przecież (budynek), ani nasze dzieci nie uczniowie;-)

hejka
madzik, agutek, roksi, u nas w ferie są zajęcia dokładnie z tych powodów co mówi madzik

mój żółty nie był i całe szczęście bo obawiam się że nie przetrwałabym następnego dnia w szpitalu i tak wytargowałam:-p że po trzech dniach wyszliśmy

a u nas dzień do banii, pierwszy raz widziałam moje dziecko w takim stanie, że cały dzień leżał w łóżeczku :no:
była pani dr i wszytko czyste , pewnie wirus, gorączka do 40 st.; dostaliśmy na wszelki wypadek antybiotyk i mamy jutro po południu konsultować z nią czy podać czy nie a na razie poić i zbijać temperaturę. Ciężko z tym, cały dzień siedzieliśmy przy małym z m na zmianę i zimne okłady mu robiliśmy :-(

ewela wcinaj pizzę bratową ;-) smacznego

roksi, jakie ciacho upiekłaś? ja dzisiaj nie miałam szans :baffled:

a pościel mamy z kory i jestem bardzo zadowolona

ciekawa jaka noc będzie, wam życzę spokojnej

Witam:tak::tak:
moja urządziła niespodziankę weekendową i wstała o 6:30:baffled:
hehe tak sie właśnie zastanawiałam sie skąd Twoja córcia wie kiedy jest weekend:-D
Laura zasypia przed 21, koło 6 budzi i przychodzi do mnie do łóżka i śpimy do 8 :tak:
w dzień kłade ją o 13 i śpi 1,5 godziny (jak sie uda)
teraz właśnie śpi, wreszcie mam troche żeby sobie przed kompem posiedzieć:-D
Fredzik zdróweczka dla Szymonka
Ewelka smacznego
Roksi też bym coś upiekła ale mi sie nie chce hehe

Ostatnia edycja:
Hejki:-)
Fredzik zdrowka dla Szymka:-)
Ewela Ty to masz dobrze z tym bratem,smacznego:tak:;-)
Sandi chce kupic mercedesa 124 ,automat i diesel, takiego starego ok1992 rok,no ale mi to starczy,szukamy ale ciezko dostac cos dobrego.Dzisiaj tez bylismy za Naklem ,ale tez taki nie zabardzo.

jestem:-)
byłam na zakupkach;-) kupiłam żabę i jeszcze kilka drobiazgów:tak: ale nie kupiłam zasłonek bo myślałam że one są przeźroczyste a tu lipa płócienne:baffled: w sumie to zasłona a nie firanka więc nie wiem na co liczyłam:baffled:

upiekłam Fredzikowego pleśniaka:-)

ja sie też witam na chwilkę tak nocnie :)
po basenie to moje dziecko padło.....Mama też wykonczona ale to jedyny moment żebym coś zrobiła w domu....

Roksi a nie możesz mi wysłać troszeczkę tego ciacha??

Uciekam spać, tylko troche zdjęć wkleje......

Dobranoc kobitki

oj widzę że tu same śpiochy są.......no cóż ja już na nogach i lece do kuchni coś upichcić.....miłego dnia

reklama
Witam jestem na forum od niedawna, mam na imię Gośka mam 22 a mój synke urodził się 19 marca 2007. Łobuziak z niego ale bardzo kochany, no a dzisiaj to ja nie śpie od 7 bo Kubuś zrobił pobudkę, zgotowałam rosołek i zaraz do kościółka, pozdrawiam

Do góry